Stiri

Dimineața Nebună: Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger au revenit online, după ce au picat! Care a fost cauza și consecințele căderii

Dimineața Nebună:  Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger au revenit online, după ce au picat! Care a fost cauza și consecințele căderii
Luni seara, Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp au picat la nivel mondial. Uite care a fost cauza căderii!

Aplicațiile Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger au încetat să funcționeze luni, în jurul orei 18:30. Defecțiunea a afectat utilizatori din întreaga lume, inclusiv din România, și a durat mai bine de 6 ore. Aplicațiile au început să funcționeze din nou în jurul ore 1:00! Conform surselor, este cea mai lungă perioadă de inactivitate a serviciilor Facebook din 2008 până în prezent. Fondatorul și CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a ținut să le transmită utiliazatorilor un mesaj, spunând că îi pare rău pentru întreruperea care a afectat luni serviciile Instagram, Facebook, Messenger și WhatsApp.

Mark Zuckerberg: ” Știu cât de mult vă bazați pe serviciile noastre”

”Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi. Știu cât de mult vă bazați pe serviciile noastre pentru a rămâne conectați cu oamenii la care țineți”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook.

Din primele informații, cauza tehnică a problemelor a fost o eroare DNS, motiv pentru care site-urile și aplicațiile nu au putut fi văzute pe ”harta” internetului. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața Nebună ”.