Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat din Arad a amenințat că detonează o bombă la o casă de schimb valutar! Ce era, de fapt, în pachet

Dimineața Nebună: Un bărbat din Arad a amenințat că detonează o bombă la o casă de schimb valutar! Ce era, de fapt, în pachet
Un bărbat de 28 de ani a amenințat că va detona o bombă la o casă de schimb valutar din municipiul Arad. Avem detalii în articol!

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a intrat într-o casă de schimb valutar din Arad și, sub amenințarea că va detona o bombă artizanală, acesta i-a cerut angajatei să-i dea toți banii din casă. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, autorităţile au fost alertate de angajata casei de schimb valutar. În acel moment, bărbatul a încercat să fugă de la fața locului, dar a fost imobilizat de un cetățean.

La faţa locului au ajuns un echipaj de jandarmi şi un echipaj de la firma de securitate care asigura paza societăţii 

În urma verficărilor făcute de oamenii legii s-a descoperit că în pachetul pe care îl deținea asupra lui se afla o boxă audio, însă, în urma controlului corporal a fost descoperit și un cuţit de bucătărie. Pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale, bărbatul a fost predat polițiștilor.

”Un bărbat de 28 de ani, din Tisa Nouă, a intrat în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Arad şi sub ameninţarea că va detona o bombă artizanală, i-a cerut angajatei să-i dea toţi banii din casă, împingând în acest sens, prin fanta de acces, o pungă de plastic.Totodată, a pus pe tejghea un obiect de culoare neagră despre care acesta susţinea că este o bombă şi pe care o va detona dacă femeia nu se conformează cerinţelor lui”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața Nebună”