Stiri

Dimineața Nebună. Doi soldați ruși cer combustibil poliției din Ucraina. Audio

Dimineața Nebună. Doi soldați ruși cer combustibil poliției din Ucraina. Audio
Dimineața Nebună. Doi soldați ruși cer combustibil poliției din Ucraina. Audio [Sursa foto: Antena 3 ]
Doi soldați ruși sunt ironizați în online după ce s-au dus la o secție de poliție să ceară combustibil pentru tanc. Audio în articol.

Doi soldați ruși care au rămas fără combustibil pentru tancuri au mers la o secție de poliție din apropiere pentru a cere ajutor. 

Presa din Ucraina relatează că soldații ruși au rămas fără combustibil pentru tancuri și pentru că nu mai puteau înainta au mers la o secție de poliție din Shevchenkovo, lângă Harkov pentru a cere combustibil. 

Citeste si: O ucraineancă de 84 de ani a murit imediat după ce a intrat în România

Bineînțeles că cei doi nu au fost primiți așa cum se așteptau și au fost arestați și luați la întrebări de către oamenii legii. Imaginile şi povestea celor doi soldați ruşi s-au viralizat rapid pe rețete sociale.   

Cel mai probabil, soldații foarte tineri erau convinși de propaganda rusa dinainte conflictului prin care li se spunea ca poporul ucrainean îi așteapta cu brațele deschise. Însă s-au izbit rapid de realitatea crudă, fiind arestați de polițiștii din Ucraina și supuși interogatoriului.

- S-a stricat tancul?

- Nu, aşteptăm să vină cu motorină.

- Pot să vă tractez eu înapoi în Rusia?

- [Soldaţii ruşi izbucnesc în râs]

- Ştiţi unde vreţi să ajungeţi?

- Nu. Care mai sunt ştirile?

- Ucraina câştigă, voi vă predaţi.

De la începerea războiului, ucrainenii încearcă să țină piept rușilor cu propria viață.Un alt video devenit viral în online arată un tanc rusesc care trece peste o mașină. Citește continuarea aici