Stiri

Dimineața Nebună. Cu inima frântă și cu banii luați: Un bărbat a plătit o sumă uriașă vrăjitoarelor pentru a scăpa de blesteme și să-i rezolve problemele sentimentale - AUDIO

Un bărbat, păcălit de vrăjitoare
Un bărbat, păcălit de vrăjitoare [Sursa foto: PixaBay]
Percheziții la două tinere care i-au promis unui bărbat că îl scapă de blesteme și farmece. Victima s-a ales cu probleme în dragoste și cu banii luați.

Un bărbat din Ajud, judeţul Alba, a rămas fără bani după ce mai multe vrăjitoare i-au promis că îl scapă de farmece și blesteme. El le-a plătit o sumă uriașă, dar problemele în dragoste au continuat și a mers la poliție pentru a depune plângere. Victima le-a dat peste 16.000 de lei pentru a scăpa de suferință, dar totul a fost o minciună. 

Un bărbat, păcălit de vrăjitoare
Un bărbat, păcălit de vrăjitoare[Sursa foto: PixaBay]

Cele două tinere și-au atribuit calități false

Cele două vrăjitoare , în vârstă de 21, respectiv 17 ani, din Focșani, judeţul Vrancea, au fost reținute pentru 24 de ore. Oamenii legii au făcut mai multe percheziții la ele acasă. Cele două tinere și-ar fi atribuit, într-o postare pe internet, „ calități false de persoane cu capacități de a dezlega farmece și blesteme “ și i-ar fi promis unui cetățean din municipiul Aiud că o să-i rezolve problemele sentimentale, context în care l-ar fi determinat să le transfere suma de bani.

Un bărbat, păcălit de vrăjitoare
Un bărbat, păcălit de vrăjitoare[Sursa foto: PixaBay]

La data de 10 ianuarie, polițiștii din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au percheziționat locuințele celor două tinere. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a cheltuit o sumă uriașă pentru a arăta ca Elvis Presley: ”Nu mi-am pierdut niciodată această pasiune”- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Percheziții la vrăjitoarele din țară

O altă vrăjitoare din județul Giurgiu folosea mercur pentru a îi scăpa pe clienți de probleme. Aceasta se ajuta de substanțe toxice pentru convinge oamenii că are puteri.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat de 61 de ani, poreclit „Regele Playboy”, urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară. Cum le convinge pe femei să se îndrăgostească de el

„Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu- Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu.Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanțe (mercur), înlesnind practicarea vrăjitoriei și, totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece și vindecarea de boli.În urma activităţilor desfășurate, de la domiciliul acesteia, au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de înșelăciune și nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive”, arată IPJ Giurgiu.