Stiri

Dimineața Nebună. Pompierii chemați la o intervenție au mers cu mașina defectă. A fost nevoie de intervenția altui echipaj pentru a stinge focul. Audio

Dimineața Nebună. Pompierii chemați la o intervenție au mers cu mașina defectă. A fost nevoie de intervenția altui echipaj pentru a stinge focul. Audio
 Pompierii chemați la o intervenție au mers cu mașina defectă [Sursa foto: PixaBay]
Pompierii din Focșani chemați să stimgă un incendiu izbucnit la Complexului Sportiv Unirea, din cartierul Sud au constat că mașina de intervenție este defectă.

Pompierii au fost chemați să intervină asupra unui incendiu care a izbucnit la gardul viu aflat în imediata apropiere a terenurilor de tenis din complex. Însă din cauza condițiilor meteo, a vântului care sufla cu putere, focul s-a întețit și a creat panică printre oameni. Șoferul unei mașini avea autoturismul parcat lângă gard, însă acesta a reuşit în cele din urmă să-şi retragă maşina din zona plină de fum. 

Citeste si: VIDEO: Șofer de taxi, filmat de un client când joacă la păcănele în timpul cursei: „Așa poți muri din cauza unui neatent”

Pompierii au chemat un alt echipaj pentru a stinge focul

Pompierii nu au putut folosi apa din cisterna plină ochi din cauza faptului că s-a blocat pompa de apă. S-a solicitat o altă autospecială cu apă și între tmp, pompierii ajunși la fața locului au încercat să o repare pe cea deja existentă acolo.

Însă focul a fost stins de colegii care au fost chemați ulterior, notează Adevărul

Despre această situație tragic-comică au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună.