Stiri

Dimineața Nebună: Altă pistă modernă în România: începe cu patru benzi și se termină cu două

 Dimineața Nebună: Altă pistă modernă în România: începe cu patru benzi și se termină cu două
Dimineața Nebună: Altă pistă modernă în România: începe cu patru benzi și se termină cu două [Sursa foto: Cronica de Fălticeni]
Pe o pistă de alergare din Fălticeni s-au cheltuit în urmă cu patru ani bani frumoși pentru modernizarea ei, însă are un defect.

După ce ieri matinalii Cosmin și Mishu au discutat despre pista din Blaj pe care s-au cheltuit 120.000 de euro, dar nu poate fi omologată, cei doi au mai găsit o pistă la fel de scumpă, dar nu foarte bine construită. 

Este vorba despre o pistă din Fălticeni cu patru benzi de alergare, pistă despre care autoritățile spun că ar fi cea mai modernă din Moldova.

Însă are un defect: pista pornește cu patru benzi, la un moment dat dispart două și la final devin din nou patru. 

Pista de alergare din Fălticeni poate fi folosită și pentru competiții sportive, spune primarul

Cronica de Fălticeni scrie că pista este lungă de 400 de metri, iar suprafața sintetică este omologată pentru competiții sportive. În restul timpului va fi pusă la dispoziția fălticenenilor în mod gratuit.

 Dimineața Nebună: Altă pistă modernă în România: începe cu patru benzi și se termină cu două
Dimineața Nebună: Altă pistă modernă în România: începe cu patru benzi și se termină cu două[Sursa foto: Cronica de Fălticeni]

„Pentru pista sintetică de pe Stadionul Tineretului am ales cel mai bun material. Sunt foarte mulți localnici care practică mișcarea în aer liber, alergarea ușoară. Practic noi ne-am pliat pe solicitările fălticenenilor”, explică edilul Coman, potrivit sursei citate. „Acum au ocazia să facă mișcare, sport, în condiții excelente. Localnicii au la dispoziție un cadru modern care nu mai există în județul Suceava. Îi invit pe toți fălticenenii care vor să facă mișcare, cu condiția să respecte un regulament și să nu deterioreze”