Stiri

Dimineața Nebună: Avantaje pentru vaccinați la bordel! Un bordel din Viena le oferă celor vaccinați 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”

Dimineața Nebună: Avantaje pentru vaccinați la Bordel! Un bordel din Viena le oferă celor vaccinați 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”
Dimineața Nebună: Avantaje pentru vaccinați la Bordel! Un bordel din Viena le oferă celor vaccinați 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”. AUDIO [Sursa foto: newsweek România]
Un bordel din Viena cu o ofertă în contextul pandemiei: cei care se vaccinează primesc 30 de minute cu o „domnișoară la alegere”

Un bordel din Viena s-a reinventat în pandemie și a deschis un centru de vaccinare anti-COVID, sperând să mai crească rata de vaccinare a populației din Austria. Bordelul din Viena le oferă clienșilor care se vaccinează un voucher de „30 de minute cu o fată la alegere”

„Din cauza pandemiei, numărul clienților a scăzut cu 50%. Cu această inițiativă sperăm ca numărul clienților să crească din nou”, a declarat un representant Fun Palast pentru Mail Online. 

Aproximativ 64% din populația Austriei este imunizată împotriva COVID-19, iar celor care nu au un vaccin li se interzice acum să intre în cafenele, restaurante și alte locuri publice. Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricţii din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare şi în perioada sărbătorilor de iarnă.  

Ce spun clienții care au beneficiat de serviciile bordelului și de vaccinare: „Aduce o contribuţie în direcţia dorită- aceea de a pune capăt pandemiei” 

Clienții care au trecut pragul bordelului, dar și al centrului de vaccinare, se declară încântați de această oportunitate. 

„M-aş fi vaccinat oricum, dar noile restricţii au accelerat puţin lucrurile. Şi din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acţiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuţie în direcţia dorită- aceea de a pune capăt pandemiei”, a spus un bărbat care a vizitat bordelul.

„Practic, m-am uitat la statistici şi am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% de vaccinaţi pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%. Am observat în statistici că foarte mulţi bărbaţi refuză vaccinarea sau nici măcar nu ştiu că se pot vaccina. Şi din moment ce aceştia sunt publicul nostru, am decis să înfiinţăm un centru de vaccinare aici”, a declarat pentru Reuters  Peter Laskaris, managerul Fun Palast.