Stiri

Diana Sălăjean, soția Războinicului Alin Sălăjean, declarații în premieră! Ce a simțit când și-a văzut soțul plângând de dorul ei

Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România
Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România [Sursa foto: Arhiva ]
Diana Sălăjan a venit în studioul Radio Impuls astăzi și a stat de vorbă cu Mișu și Ștefan despre sentimentele care o încearcă de când soțul ei a plecat.

Tensiunea și emoțiile sunt foarte mari pentru concurenții de la Survivor, dar același lucru se poate spune și despre cei care îi susțin. Unul dintre concurenții de la Survivor România care este cel mai afectat de lipsa familiei este A lin Sălăjean, concurent în echipa Războinicilor. Aseară a izbucnit în plâns la gândul că ar putea să primească un mesaj de la soția sa, Diana, însă proba de comunicare a fost câștigată de Faimoși.

Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România
Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Alin a recunoscut în fața camerelor de filmat că „îl doare carnea” de dorul soției sale, dar speră totuși să reziste cât mai mult timp în competiție.

Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România
Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Despre dor și emoții ne-a vorbit astăzi și Diana Sălăjean, soția lui Alin Sălăjean.

Diana, soția Războinicului Alin Sălăjean, emoții intense în fața micului ecran

Invitată în cadrul emisiunii „Uzina de Dume”, Diana a recunoscut că nu s-a putut abține să nu plângă în fața televizorului când și-a văzut soțul în lacrimi. Însă Diana a declarat că a plâns aproape la fiecare ediție. 

„Emoţiile sunt foarte mari, este mai greu decât mi-am imaginat, dar mă bucur că avem patru seri în care îl vedem. În restul zilelor e mai greu.E

o tensiune foarte mare, dar Alin este un bărbat foarte puternic şi o să facă faţă. Am plâns la fiecare ediţie de până acum şi cred că săptămâna trecută am plâns cel mai mult. Am plâns de nervi. Am plâns şi aseară de emoţie pentru că l-am văzut pe el plângând. Sper totuși să reziste cât mai mult acolo deși mi-e foarte dor de el. Să fie puternic în continuare și să ne vedem în iunie sau când s-o termina competiția”, le-a spus Diana lui Mișu și Ștefan.

Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România
Diana Sălăjan, soția lui Alin Sălăjan de la Survivor România[Sursa foto: Arhiva ]

Diana a spus că dacă ar fi ca Alin Sălăjean să câștige marele premiu, și-ar dori foarte mult o vacanță în Republica Dominicană.