Stiri mondene

Detalii neștiute despre relația lui Daniel Pavel de la ”Survivor România” și iubita lui! Cum s-au cunoscut cei doi

Detalii neștiute despre relația lui Daniel Pavel de la „Survivor România 2021” și iubita lui. Cum s-au cunoscut cei doi?!
Daniel Pavel și iubita sa, Marina, au avut prima apariție la televizor împreună. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

De aproximativ 7 ani, Daniel Pavel și iubita sa, Marina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! Invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune, Daniel Pavel și partenera sa de viață le-au povestit telespectatorilor cum s-au cunoscut și cum a început relația lor. Deși există o diferență de vârstă, cei doi au mărturisit că acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor. Prezentatorul ”Survivor România 2021” a dezvăluit că a cunoscut-o pe Marina pe vremea când ea avea doar 19 ani și participa la un concurs de lectură, iar el a fost jurat în cadrul acelui concurs. 

Detalii neștiute despre relația lui Daniel Pavel de la „Survivor România 2021” și iubita lui. Cum s-au cunoscut cei doi?!

Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu știam câți ani are, nici nu știa câți ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numărul de telefon. Nu a fost ușor și cu numerele de telefon, pentru că încet, încet s-a construit.(...) S-a lăsat greu și încă este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el', „lasă de la ea', aceste lucruri sunt vitale”,   a spus Daniel Pavel.

Detalii neștiute despre relația lui Daniel Pavel de la „Survivor România 2021” și iubita lui. Cum s-au cunoscut cei doi?!

Marina, iubita lui Daniel Pavel, gest surprinzător

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, și iubita sa, Marina Ghiletchi, s-au logodit după 7 ani de relație. Cuplul a reușit să ajungă imediat în vizorul fanilor din mediul online. Tânăra de 26 de ani a făcut un gest surprinzător prin care-și arată inelul de logodnă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)