Stiri mondene

Ce va face Dan Pavel după experienţa Survivor România: „Vedem ce se întâmplă”

Ce va face Dan Pavel după experienţa Survivor România: „Vedem ce se întâmplă”
Acum că Survivor România s-a încheiat, toată lumea se întreabă ce va face Daniel Pavel după finalizarea emisiunii de la Kanal D.

Daniel Pavel a fost unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. Comentariul sportiv și emoțiile pe care le-a transmis acasă i-a impresionat pe fanii emisiunii, însă ceea ce trebuie ei să știe este că Dan Pavel s-a documentat continuu pentru a putea fi cât mai aproape de concurenții de la Survivor România.

„Comentariul meu trebuia să fie destul de puternic pentru cei de acasă, dar şi pentru cei de pe teren. Toți au avut o poveste și de multe ori nu era reflectată din punct de vedere fizic și atunci trebuia să împăunez coloristic și acolo interveneam eu, dar asta nu înseamnă că puneam eu ceva de la mine. Mi-au mai scris „Cum e asta, Domnul Dan: cădere spectaculoasă? Ce prostie este asta?”. Corect! Și totuși, ia gândește-te: căderea poate să fie spectaculoasă și la un moment dat, modul în care se ridică, modul în care ajung la final. Avem exemple nenumărate că ajungeau la final al doilea din doi și reușeau să aducă puncte echipei lor și căderea era spectaculoasă”, a spus Dan Pavel.

Întrebat care a fost cea mai mare bogăție cu care a rămas în urma experienței de prezentator al Survivor România 2021, Dan Pavel a răspuns: „Cea mai mare bogăţie sufletească a fost să îmi aşez lucrurile din viaţă. Nu am apucat încă să mă văd cu iubita mea, ea e la Viena, trebuie să vină. Bogăţia mea sufletească este această introspecţie. Am stat cu ochii în tavan, nu am prea citit, m-am focusat pe documentarea aferentă jocului, în rest, am stat cu mine foarte mult. Am descoperit că ființa umană este creată perfect, uite, a trebuit să mă duc până în Republica Dominicană să aflu asta”, a declarat Dan Pavel la Teo Show.

Ce va face Daniel Pavel după experiența Survivor România?!

Daniel Pavel a fost întrebat care sunt planurile sale de viitor după experiența de la Survivor. Abia întors acasă, prezentatorul spune că nu știe exact ce va face.

Ce va face Dan Pavel după experienţa Survivor România: „Vedem ce se întâmplă”

„Acum încep să simt că am ajuns acasă. Deocamdată nu știu. Urmează să fac niște vacanțe, cu iubita mea, cu băiatul meu, separat. Să stau cu tata aici în București și după aia, nu știu. Vedem ce se întâmplă. Parcă m-aș duce la Viena, parcă m-aș întoarce”, a mai declarat Daniel Pavel la Teo Show.