Stiri mondene

Daniel Pavel, revedere cu iubita sa! Cum arată femeia care l-a cucerit pe prezentatorul Survivor România?!

Daniel Pavel, revedere cu iubita sa! Cum arată femeia care l-a cucerit pe prezentatorul de la Survivor România?!
Daniel Pavel a revenit în țară și s-a revăzut cu iubita sa. Cei doi își petrec timpul împreună și par extrem de fericiți.

Daniel Pavel a stat aproape șapte luni în Republica Dominicană, acolo unde a prezentat emisiunea fenomen de la Kanal D, Survivor România. La întorcerea sa în România, prezentatorul a avut parte de o revedere emoționantă cu iubita sa, Marina și a împărtășit cele mai frumoase momente alături de ea și cu fanii din mediul online.

Daniel Pavel, revedere cu iubita sa! Cum arată femeia care l-a cucerit pe prezentatorul de la Survivor România?!

Daniel Pavel a postat o serie de fotografii alături de iubita sa în dreptul cărora a scris cât de bine se simte în compania ei. „Un acasă al tihnei de care am avut nevoie pe toate planuri”, a scris prezentatorul Survivor România.

După ce s-au relaxat câteva zile în București, cei doi au decis să dea o fugă la mare, mai exact, în Vama Veche.

Daniel Pavel, declarații emoționante despre iubita sa: „Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene”

Daniel Pavel și iubita lor trăiesc o poveste de dragoste discretă. În timpul în care Daniel Pavel a stat plecat la Survivor România, Marina s-a ocupat de un proiect din cadrul unei firme de logistică locală din Viena.

Daniel Pavel, revedere cu iubita sa! Cum arată femeia care l-a cucerit pe prezentatorul de la Survivor România?!

„Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo, și ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena. Ne-am echilibrat destul de mult în acești ani și am învățat foarte mult unul de la altul, în special arta compromisului fără a face compromisuri de la firea noastră”, a declarat Daniel Pavel în cadrul unui interviu pentru revista Viva!

Daniel Pavel a mai fost căsătorit și în urma căsniciei a rezultat un băiat, Antoniu, care acum locuiește alături de mama lui în Viena.