Lansări muzicale

Dermot Kennedy a lansat single-ul ”Better Days”

Dermot Kennedy a lansat ”Better Days”
Dermot Kennedy a lansat ”Better Days”
”Better Days” este noul single lansat de Dermot Kennedy! Ascultă piesa aici!

După colaborarea cu Meduza pentru deja hitul “Paradise”, Dermot Kennedy a revenit cu un nou single solo, intitulat “Better Days”. Piesa vine cu un fel de optimism și speranță, oferind sprijin și consolare. 

„Acesta este un cântec despre răbdare. Este vorba de a crede în ceva mai strălucitor și de a nu pierde niciodată din vedere zilele mai bune, oricât de grele ar fi lucrurile.

Într-o perioadă în care atât de mulți oameni se simt îngrijorați și epuizați, mi-ar plăcea ca acest cântec să amintească chiar și unei singure persoane că lucrurile se vor îmbunătăți. În calitate de artist, mă simt oarecum responsabil să încerc să îi fac pe oameni să se simtă un pic mai bine, fie că îi determină să se gândească la cineva pe care îl iubesc, fie doar să-și ia mintea de la problemele lor pe durata unui cântec. Așadar, aceasta este contribuția mea pentru a oferi, sperăm, unor oameni un moment de consolare. Vor veni zile mai bune”, a spus Dermot Kennedy.

Dermot Kennedy- Better Days

Cu aproape două miliarde și jumătate de ascultări, la nivel mondial, și peste 15 milioane de ascultători, lunar, numai pe Spotify, Dermot Kennedy a devenit un megastar de necontestat. Artistul este cel mai bine vândut artist irlandez din generația sa, albumul său de debut stând pe locul 1 pentru un total de 27 de săptămâni și a vândut peste 1,7 milioane de exemplare în întreaga lume.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dermot Kennedy (@dermotkennedy)