Stiri

INNA lansează „Pretty Thoughts” în colaborare cu Henri Purnell, cu un performance video spectaculos

INNA lansează „Pretty Thoughts”
INNA a lansat din nou un single care cu siguranță va face furori în topurile muzicale: Pretty Thoughts

INNA revine cu o nouă colaborare pentru „Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Cares, cu Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. Versurile melodiei „Pretty Thoughts” vorbesc despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat. 

INNA: „Enjoy `Pretty Thoughts!`”

Piesa a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al INNEI.

Videoclipul spectaculos a fost filmat de Alexandru Mureșan în CORE by RADAR, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de RADAR și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia și în colaborare cu ROMAERO.

INNA lansează „Pretty Thoughts”

Mai multe despre RADAR- platformă de new media art aici https://www.radarnewmedia.art/  

„A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la CORE by RADAR! Enjoy `Pretty Thoughts!`”, a spus INNA.

INNA lansează „Pretty Thoughts”

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa „Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile „Not My Baby” și „Read My Lips”, feat. FARINA, dar și „Sober”, „Nobody”, „VKTM” cu Sickotoy și TAG și „Discoteka” cu Minelli.