Stiri mondene

„Delia, pe când o piesă cu Antonia?” Ce răspuns au primit fanii?!

Delia, piesă cu Antonia
Delia a fost întrebată ieri în cadrul unui live de pe Instagram dacă și-ar dori să facă o piesă cu Antonia. Iată ce a răspuns artista:

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, piesele ei făcând furori în topuri. Ultima piesă pe care a lansat-o este în colaborare cu Smiley și a ajuns performanța de a ajunge în trending, și spunem performanță pentru că în zilele de azi este extrem de greu să ajungi în trending cu o piesă din industria muzicii ușoare. 

Delia, piesă cu Antonia

De la lansarea melodiei „Ne vedem noi” nu s-a mai auzit nimic despre vreo nouă piesă, iar Delia a și explicat ieri în cadrul unui live că nu intenționează să lanseze piese noi în această periodă pentru că i se pare că atenția oamenilor este îndreptată în alte direcții și nu ar vrea să lanseze piese doar de dragul de a le lansa. 

Delia și Antonia intenționează să colaboreze: „Va fi nebunie”

Printre întrebările pe care le-a primit ieri Delia pe Instagram se numără și una legată de o posibilă colaborare dintre ea și Antonia. Surprinzător sau nu, artista a declarat că a vorbit deja cu Antonia să lanseze o piesă împreună, doar că s-a tot amânat. 

Delia, piesă cu Antonia

Citeste si: Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost: „Trebuie să te simți bine undeva”

„Ar fi tare, am vorbit cu Antonia pe chestia asta, dar tot timpul se amână. Am vorbit cu Antonia să facem o piesă împreună. Cred că ar ieși nebunie”, a spus Delia.