Stiri mondene

Delia și soțul ei au dormit sub cerul liber în vacanță. Care sunt primele lor impresii

Delia și soțul ei au dormit sub cerul liber în vacanță
Delia se află din nou într-o vacanță exotică alături de soțul ei, dar și de mama ei, Gina Matache. Aseară au dormit sub clar de lună și e supe-încânată de asta

Nici nu a venit bine dintr-o vacanță că a plecat deja în alta. Viața Deliei este una foarte frumoasă, călătoritul fiind una dintre pasiunile ei pe care nu și-o poate stăpâni. Delia este plecată din nou într-o frumoasă vacanță exotică în care se bucură de soare și de plajă, iar noaptea trecută a experimentat ceva cu totul nou.

Artista și soțul ei au dormit sub clar de lună, fapt care i-a trezit un entuziasm fantastic. Artista a postat o serie de fotografii atât pe contul ei de Instgram, cât și pe contul ei pe care postează din vacanțe: Delia Nomad. 

Delia și soțul ei au dormit sub cerul liber în vacanță

„Azi-noapte am decis că trebuie să dormim afară și a fost superb. Nu sunt obișnuită să dorm și să văd lună și stele. Nu-mi dau seama dacă am mai dormit afară tot atât de descoperiți. Diseară tot aici dorm”, a spus Delia încântată pe Insta-story. 

Delia și soțul ei au dormit sub cerul liber în vacanță

Ulterior a făcut și un live pe aceeași rețea de socializare în care a povestit puțin despre această experiență. 

„Eu nu știu cum de nu mi-a trecut mie prin cap treaba asta cu dormitul afară. E vis. Vezi luna și stelele”, a spus Delia.