Lansări muzicale

Delia și Smiley, locul 13 pe plan mondial cu piesa „Ne vedem noi”, la 24 de ore de la lansare

Delia și Smiley, locul 13 pe plan mondial cu piesa „Ne vedem noi”, la 24 de ore de la lansare
Piesa „Ne vedem noi” lansată de Smiley și Delia face furori la nivel mondial. În doar 24 de ore la lansare, melodia a ajuns în topuri.

Delia și Smiley au anunțat în urmă cu câteva zile că vor scoate o piesă care cu siguranță îi va impresiona pe asculătători. Și așa a și fost. La doar 48 de ore la de la lansare, piesa a ajuns pe un frmos loc cinci în trendingul de pe Youtube, având 1.384.886 și peste 60 de mii de aprecieri.

„Ne vedem noi” a impresionat o lume întreagă

Marea supriză este că piesa „Ne vedem noi”, face ravagii pe plan internațional, fiind situată pe locul 7 în Austria, pe locul 9 în Mare Britanie, 12 în Germania, 28 în Spania și 29 în Italia.

Important de menționat este că Delia și Smiley ocupă locul 13 în topul celor mai urmărite piese pe plan mondial în doar 24 de ore de la lansare. Pe priemle locuri apar artiști precum Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Duă Lipa, sau Billie Eillish, iar pe locul 17 sunt Jennifer Lopez și Maluma.

„Este o dimineață perfectă! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesă și să afli că ea are deja un loc în topurile din toată lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-și poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o asculta, celor care ne-au ajutat că ea să existe și echipelor noastre.”, spune Simley despre piesa pe care a compus-o în timpul stării de urgență din martie cu gândul la iubita sa, Gina Pistol.

„De obicei nu fac astfel de destainuri, dar trebuie sa va marturisesc ca am scris acest cantec cu gandul la Iubita Mea ❤️ acum ca stiti secretul 🤭va rog sa o ascultati (o gasiti in LINKUL din BIO)si poate imi spuneti in comentarii care vers i se potriveste cel mai mult🎼”, a scris Smiley pe Instagram alături de o fotografie cu Gina Pistol.