Stiri mondene

Andra și Delia, surpriză uriașă pentru fani! Vor sta de vorbă în podcastul „Acasă la Măruță”: „Vreau ca oamenii...”

Andra și Delia, surpriză uriașă pentru fani! Vor sta de vorbă în podcastul „Acasă la Măruță”
Andra și Delia, surpriză uriașă pentru fani! Vor sta de vorbă în podcastul „Acasă la Măruță” [Sursa foto: Instagram]
Cu toate că se spunea des despre Andra și Delia că sunt rivale, duminica aceasta ele ne dezvăluie exact contrariul. Delia și Andra vor avea o super discuție.

Andra și Delia sunt ambele două artiste cunoscute ale căror versuri le-am fredonat mereu la petreceri, dar niciodată nu le-am auzit cântând împreună sau stând una lângă alta la aceeași masă. Cu toate că multă lume insinua că cele două ar fi rivale, artistele au decis să spargă acest mit și să demonstreze că ele două nu doar că se înțeleg foarte bine, ci chiar ar putea colabora. 

Andra i-a furat microfonul lui Măruță și va face un podcast alături de Delia

Andra i-a luat lui Cătălin Măruță pentru a realiza un podcast alături de Delia. Artista a prezentat-o într-un mod extrem de frumos pe Delia și chiar le-a transmis oamenilor că ar vrea să înțeleagă că între cele două nu există niciun fel de rivalitate, ba mai mult decât atât, și-ar dori să colaboreze.

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel, prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Oamenii ne văd de multe ori ca și cum am fi rivale”, spune Andra. 

„Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce muncești, știu ce înseamnă”

Cele două artiste au și cântat împreună câte o piesă din repertoriul lor și așa și-au dat seama că vocea lor se armonizează perfect și ar trebui să facă o piesă împreună.  

Andra: Când scoatem o piesă noi două?

Delia: Asta trebuie făcută. 

Delia, dezvăluiri umitoare despre momentul în care a plecat de acasă, dar și despre relația cu Răzvan Munteanu 

În teaserul podcastului este prezentată o mică povestioară a celor două artiste. Ambele au ales să plece de la casa părintească la un moment dat, cu un mic scandal. 

Delia: A zis: ești poftită să-ți faci bagajul și să pleci

Andra: S-a supărat când ai plecat?! 

Delia: Nu, m-a încurajat în nervi. 

Măruță: Tu ai plecat de acasă? 

Andra: Păi nu mai ții minte când mi-am luat taboul și am plecat cu tine?

„Ce e Răzvan pentru tine în momentul ăsta? Lăsând la o parte că e soțul tău?”, este o altă întrebare pe care Andra i-o adresează Delia.

„Este familia mea”, a răspuns Delia, vizibil emoționantă. 

La podcast au fost prezenți și soții celor două artiste, care la un moment dat au fost provocați să spună care sunt defectele celor două.  

Este familia mea.