Stiri mondene

Delia, apariție HOT într-o rochie mulată! Cum s-a fotografiat artista

Delia, apariție HOT într-o rochie mulată! Cum s-a fotografiat artista
Delia [Sursa foto: Instagram]
Delia s-a îmbrăcat într-o rochie extrem de mulată! Cum au reacționat fanii artistei când au văzut imaginile?!

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Frumoasa vedetă este urmărită de mii de fani în mediul online. Totodată, artista se poate lăuda cu o carieră de succes în industria muzicală. Delia cucerește toate topurile muzicale atunci când lansează câte o piesă nouă. Vedeta și-a impresionat fanii de fiecare dată cu aparițiile ei nonconformiste. De data aceasta, Delia a ales să poarte o ținută HOT.

Mai exact, jurata de la „iUmor” a ales să poarte o rochie mini, mulată și înflorată, pe care a asortat-o cu ciorapi plasă și un sacou negru. Deși nu poartă deseori ținute mulate, Delia a demonstrat încă o dată prin intermediul imaginilor că poate concura cu succes la titlul de cea mai frumoasă artistă din România.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

”Ești minunată!”, ”Delia, ești superbă!”, ”Excepțională!”, ”Fenomenală!”, ”Feblețea mea”, ”Prea frumoasă”, ”Pozele sunt de colecție”, ”Ce bine îți stă și în haine mulate”, „Ești cea mai frumoasă”,  sunt câteva din reacțiile fanilor.

Delia, apariție HOT într-o rochie mulată! Cum s-a fotografiat artista
Delia[Sursa foto: Instagram]

Delia a dezvăluit cum se menține în formă

În cadrul unui interviu, Delia le-a mărturisit fanilor că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, dar nici nu este adepta curelor de slăbire.Conform spuselor sale, Jurata de la „iUmor” reușește să se mențină în formă datorită sportului. De asemenea, frumoasa artistă a precizat că a încercat să țină o dietă o singură dată, însă a renunțat după trei zile.

Delia, apariție HOT într-o rochie mulată! Cum s-a fotografiat artista
Delia[Sursa foto: Instagram]

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez. (...)  Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.  M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând ”, a mai adăugat Delia Matache.