Lansări muzicale

De ziua lui de naștere, J Balvin a lansat videoclipul piesei „7 de Mayo”

De ziua lui de naștere, J Balvin a lansat videoclipul piesei „7 de Mayo”
De ziua lui de naștere, J Balvin a lansat videoclipul piesei „7 de Mayo” [Sursa foto: Captură YouTube]
J Balvin, surpriză uriașă pentru fani! Artistul le-a oferit un cadou de ziua sa, lansând piesa „7 de Mayo”. Uite ce videoclip inedit a pregătit J Balvin pentru noua melodie!

J Balvin este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din întreaga lume. Piesele artistului au cucerit toate topurile muzicale, iar acum vine în atenția fanilor cu o nouă producție muzicală intitulată „7 de Mayo”. Melodia vine însoțită de un videoclip emoționant, regizat de către Jose Emilio Sagaro. J Balvin a lansat această piesă chiar de ziua lui de naștere. În trei minute, piesa „7 de Mayo” relatează fragmente din viața lui J Balvin. Mai mult, sunt incluse o parte din cele mai importante momente din viața sa, însoțite cu înregistrări din comentarii de la persoane apropiate.

7 mai este ziua în care s-a născut un războinic și un visător", a declarat J Balvin.

De ziua lui de naștere, J Balvin a lansat videoclipul piesei „7 de Mayo”
De ziua lui de naștere, J Balvin a lansat videoclipul piesei „7 de Mayo”[Sursa foto: Captură YouTube]

J Balvin joacă în documentarul „The Boy From Medellín" 

De asemenea, în ziua lansării, Amazon va lansa filmul original „The Boy From Medellin”, pelicula regizorului nominalizat la Oscar, Matthew Heinema. Filmul oferă publicului o privire intimă asupra lui J Balvin cu o săptămână înainte de cel mai important spectacol din cariera sa.

Un concert sold-out în orașul său natal Medellín, Columbia. Totuși, în timp ce se pregătește pentru spectacol, străzile explodează cu tulburări politice în urma corupției, brutalității poliției și multe altele, obligându-l pe Balvin să se lupte cu responsabilitatea sa socială ca artist și cu luptele de sănătate mintală care vin odată cu aceasta.