Stiri mondene

J Balvin și Valentina Ferrer, părinți pentru prima oară! Prima imagine cu burtica de gravidă a Valentinei: „Familia noastră crește”

Valentina Ferrer și J Balvin
Valentina Ferrer și J Balvin
J Balvin și Valentina Ferrer au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Iubita lui J Balvin și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea!

Valentina Ferrer și J Balvin sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul internațional. Potrivit surselor, cei doi s-au cunoscut în anul 2017, la filmările videoclipului „Sigo Extrañándote”. În prezent, cunoscutul artist și partenera sa de viață sunt în culmea fericirii și au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară.

J Balvin și Valentina Ferrar au împărtășit vestea cu fanii din mediul online într-un mod inedit.

Mai exact, îndrăgitul cuplu a apărut pe coperta unei reviste celebre, iar în imagini observăm burtica de graviduță a Valentinei Ferrer. Ulterior, iubita lui J Balvin a distribuit imaginea copleșitoare pe contul său de Instagram, alături de un mesaj emoționant: „Familia noastră crește”.

Iubita lui J Balvin este însărcinată
Iubita lui J Balvin este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

În continuare, iubita lui J Balvin a dezvăluit cum a aflat că a rămas însărcinată, dar și despre reacția pe care a avut-o cântărețul când a aflat că va deveni tătic.

Pentru că nu-i venea să creadă, Valentina Ferrer a ținut să precizeze că a făcut testul de sarcină de trei ori, iar în ceea ce privește reacția lui J Balvin, aceasta a susținut că a fost uimit și fericit. 

A fost fericit, dar a fost ca un call pe Zoom, care nu funcționează prea bine atunci  când nu ai internet.

Pur și simplu s-a blocat. I-am spus față în față, iar el așa a reacționat , a declarat iubita lui J Balvin.

Valentina Ferrer și J Balvin
Valentina Ferrer și J Balvin[Sursa foto: Instagram]

J Balvin își va lansa propriul documentar

Pandemia de coronavirus afectează pe toată lumea indiferent de meserie, însă, J Balvin nu se lasă intimidat de sitația îngrijorătoare și le-a dezvăluit fanilor săi că vine cu o surpriză. Potrivit spuselor sale, cântărețul a decis să-și lanseze propriul documentar intitulat „The boy from Medellin”, iar premiera evenimentului va avea loc 7 mai 2021. Prin intermediul acestui documentar, fanii vor avea șansa să-l cunoască pe J Bavin ca om, nu ca artist. De asemenea, artistul a realizat documentarul cu ajutorul celor de la Amazon Prime.