Stiri mondene

De ce și-a pierdut Sindy fanii de la Survivor România?! Ipoteza Războinicei

De ce și-a pierdut Sindy fanii de la Survivor România?! Ipoteza Războinicei
Sindy a fost una dintre preferatele publicului la Survivor România, dar cu toate acestea, la ultimul consiliu, ea a fost concurenta cu cele mai puține voturi.

Sindy este concurenta care a părăsit competiția Survivor România duminica trecută. Sindy a fost una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, însă accidentarea ei nu a mai propulsat-o în primele locuri în preferințele publicului așa cum fusese odinioară. Mai mult decât atât, faptul că Albert a fost pus la zid de unii intre colegi i-a făcut pe susținători să-l voteze din ce în ce mai mult pe Albert și astfel, Sindy să nu mai aibă parte de acceași susținere .  

Sindy a rămas fără susținători?! Care este ipoteza Războinicei cu privire la acest subiect 

În cadrul interviului oferit WOWnews, Sindy a explicat de ce crede ea că a avut cei mai puțini susținători în ultima perioadă. 

De ce și-a pierdut Sindy fanii de la Survivor România?! Ipoteza Războinicei

„Eu zic că totul începe de la Albert. Am realizat că publicul vede altfel tot ce se întâmplă aici și nu prea înțeleg așa cum văd. Într-adevăr, cât am fost telespectattr, așa vedeam și eu și când am intrat în competiție l-am susținut pe Albert și am fost alături de el, dar atunci chiar a meritat. După o perioadă chiar s-a relaxat, nu s-a mai concentrat deloc. Se vedea pe el câ nu-l interesa de când a început să iasă favoritul publicului. Am avut niște discuții cu el și de acolo a început toată povestea de eu mi-am pierdut susținerea din partea publicului. După car a venit Maria și a văzut că este favorit și s-a dus de partea lui”, a declarat Sindy pentru WOWnews. 

De ce și-a pierdut Sindy fanii de la Survivor România?! Ipoteza Războinicei

În plus, Sindy este de părere că favoritul publicului trebuie să fie și concurentul care aduce cele mai multe puncte echipei sale.

„Eu consider că favoritul publicului, cel care trebuie să fie cel mai iubit de către public, trebuie să fie cel care aduce tot timpul puncte și la el nu s-a văzut acest lucru. El a început bine în competiție și când publicul a văzut că au sărit mai multe”, a declarat Sindy pentru WOWnews.