Stiri

Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu! De la ce a pornit: „A venit cu aroganță, le știa pe toate, se certa cu toată lumea”

Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu!
Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu! [Sursa foto: Captură YouTube]
Sindy a recunoscut de unde a pornit scandalul cu Maria Chițu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Sindy si Maria Chițu?

Competiția fenomen „Survivor România 2021” s-a încheiat pentru Sindy din echipa Războinicilor. Războinica a fost eliminată de la Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Pentru că a ieșit din emisiune mult prea devereme, războinica Sindy a făcut primele declarații despre întreaga sa experiență, dar a ținut să facă și câteva dezvăluiri sincere despre colega sa, Maria Chițu.

Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu! De la ce a pornit
Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu! De la ce a pornit[Sursa foto: Captură YouTube]

Înainte de a ieși din competiție, Sindy a izbucnit și și-a spus părerea sa sinceră despre Maria, fapt care a stârnit un adevărat conflict între cele două.

Potrivit spuselor sale, Maria a venit cu o strategie de acasă și s-a apropiat de Albert pentru a fi văzută bine de către public. Fosta concurentă de la Survivor România este de părere că cei doi se victimizează și nu ar merita să fie favoriți ai publicului.

Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu!
Războinica Sindy, despre scandalul cu Maria Chițu![Sursa foto: Captură YouTube]

Maria a adus multe puncte, dar consider că a ieșit favorită pentru că este de partea lui Albert. Asta și-a dorit ea și a calculat foarte bine înainte să intre în competiție. Știa exact pe ce parte trebuie să o ia.  Maria nu a trecut prin toate lucrurile grele de la începutul competiției.  Și ea a venit cu aroganță, le știa pe toate, se certa cu toată lumea, chiar dacă nu știa despre ce este vorba. Avea o energie enervantă și nu am simțit-o numai eu. A fost bună pe traseu, dar pentru că a luptat contra fetelor care erau și ele noi, venite în același timp cu ea.  Dacă ar fi fost Ana Porgras, care a fost cea mai tare fată de la Survivor, nu ar fi avut nicio șansă să ia un punct. Aroganțe faci atunci când ai câștigat puncte multe cu cei mai bun sportivi.  Au fost multe faze pe care mi le-a făcut.  Maria m-a supărat de multe ori, însă înainte să ies am avut o discuție cu ea, exact ca și cu Mellina”, a declarat Sindy. 

Ce discuție a avut Sindy cu Maria Chițu înainte de a ieși din Survivor România?!

„M-am dus la ea și i-am spus exact tot ce cred și i-am spus ce a făcut ea de am ajuns să fim toți contra ei. Nu am luat-o tare, am luat-o frumos și i-am explicat ca să înțeleagă.  Și în camp eu mergeam să vorbesc cu ea, iar ea stătea și se uită în gol, nici nu mă băga în seamă.  A venit și crede că e cea mai tare pentru că aduce puncte. Era cea mai tare pentru că eu nu puteam să intru în joc, iar de asta a prins aroganță. Credea că ea le știe pe toate. Am încercat să nu intru în conflicte pentru că nu îmi place să mă cert.  Partea cea mai enervantă e că publicul nu a văzut aceste lucruri, a văzut-o ca pe un înger și că este tratată urât de colegi. Se victimizează, la fel ca Albert. Conflictul dintre mine și ea a început pentru că eu nu am mai rezistat”,   a spus Sindy.