Stiri mondene

Ar mai fi putut Sindy să intre pe traseul de la Survivor România dacă nu ar fi fost eliminată?!

Ar mai fi putut Sindy să intre pe traseul de la Survivor România dacă nu ar fi fost eliminată?!
Sindy s-a accidentat grav la picior, dar cu toate acestea tot își dorea să mai intre pe traseul. Ar mai fi putut intra pe traseu după accidentarea sa?!

Sindy a fost eliminată din competiția Survivor România în urma voturilor pe care le-a primit din partea publicului, plecând cu un gust amar acasă. Fosta Războinică spune că încă nu se poate împăca cu gândul că nu mai este în jungla din Dominicană, dar nu are de ales. Așa cum bine știm, Sindy s-a accidentat grav la picio r și faptul că nu a mai intrat pe traseu s-a resimțit puternic, dar spune că mai avea doar puțin timp și ar fi trebuit să intre din nou pe traseu. 

Ar mai fi putut Sindy să intre pe traseul de la Survivor România dacă nu ar fi fost eliminată?!

„M-am accidentat foarte rău, am făcut o entorsă, mi-am rupt meniscul și ligamentele încrucișate s-au întins. Am încercat să mă recuperez cât mi repede, îmi făceam masaj patru ore pe zi. Eu eram pregătită să intru din nou la joc pe teren. Avem nevoie doar să trec de acel consiliu și atât. Din păcate nu a fost să fie. Dacă aș fi intrat pe teren nu ar mai fi câștigat Faimoșii, aș fi bătut toate fetele de acolo”, a declarat Sindy pentru WOWnews.

Sindy, atac dur la adresa Faimoaselor: „Au venit cu o aroganță...”

Sindy a declarat că și-ar fi dorit să mai intre pe traseu pentru a le da peste nas Faimoaselor, mai ales Irishei și Ralucăi Dumitru. Războinica spune că a fost deranjată de anumite replici ale celor două Faimoase, motiv pentru care nu prea le avea la suflet. 

„Fetele astea noi, Irisha cu Raluca, au venit cu aroganță în acestă competiție, deși noi care am fost de atâta timp, am trecut prin momente mult mai grele și au venit așa cu niște aroganțe de parcă li se cuvinte totul, dar nu a fost o problemă. Ele au fost foarte răutăcioase unoeri, însă eu nu le-am dat replica pentru că am zis că le arăt pe traseu, dar nu a fost să mai intru”, a mai spus Sindy.