Stiri mondene

De ce nu se afișează Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, noul ei iubit

Andreea Bălan
Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, însă deocamdată nu vrea să se afișeze alături de iubit.

A ndreea Bălan are o frumoasă carieră muzicală, este o mamă împlinită și până la această vârstă chiar poate spune că a trecut prin destule experiențe din care a învățat. Artista a fost extrem de deschisă de-a lungul timpului și nu s-a ferit să vorbească despre viața sa personală. Însă după ce a trecut prin experiența divorțului, Andreea Bălan a mai învățat o lecție importantă și spune că nu mai vrea să fie atât de deschisă cu experiențele sale. 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan se pozează din vacanțele cu iubitul... fără iubit 

Andreea Bălan a mers și în vacanțe alături de Tiberiu Argint și bineînțeles că au imortalizat frumoasele momente, însă separat. Ambii parteneri au postat pe conturile de socializare poze din aceleași locuri însă niciodată nu au postat și fotografii cu ei doi. 

Andreea Bălan și fiicele sale

Într-un interviu, Andreea a recunoscut că iubește pe cineva, dar nu a spus numele și nici nu a dat detalii despre situația sa amoroasă. În schimb, artista a spus că nu mai vrea să facă greșelile din trecut li ar vrea ca momentele magice să fie întotdeauna păstrate atânc în inima ei. 

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a declarat cântăreața. 

Artista a mai spus că va posta la un moment dat poze cu ei doi, însă până atunci preferă să rămână așa.