Stiri mondene

Andreea Bălan a fost externată din spital! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Andreea Bălan
Dupămai multe zile de spitalizare, zile în care a vorbit cu fetițele sale doar pe online, Andreea Bălan a putut pleca acasă din spital.

A ndreea Bălan a ajuns la spital lunea trecută cu dureri abdominale imense. Se zvonea inițial că ar fi nevoie de o intervenție chirurgicală, însă medicii au descoperit că era vorba de un abces abdominal pe care au reușit să îl dreneze. Andreea a stat sub atenta observație a medicilior timp de șase zile și cel mai mult i-a lipsit compania fetițelor sale. La plecarea din spital, Andreea Bălan le-a transmis un mesaj urmăritorilor de pe Instagram. 

„După 6 zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm!”   a scris Andreea Bălan, pe Instagramul său.

Andreea Bălan

Artista a fost întâmpinată cu mare bucurie de fetițele sale care abia așteptau să se joace cu mama lor. 

Cum a ajuns Andreea Bălan pe mâna medicilor

Un apropiat al artistei a declarat că în ultima vreme Andreea Bălan s-a mai plâns de dureri în zona abdominală, însă nu s-a gândit că starea sa de sănătate este una gravă. 

„Ea a mai avut dureri de stomac, dar le-a pus pe baza stresului, a programului agitat, a oboselii. Nu s-a gândit că poate fi atât de grav. Medicii i-au găsit o pungă de puroi în stomac. Din fericire, au putut să evite operația printr-un drenaj. Însă a fost la un pas de septicemie, iar atunci șansele să mai scape cu viață erau destul de mici. Dumnezeu o iubește, a scăpat-o și de data aceasta. Acum este bine, însă a fost foarte speriată”,  au declarat apropiați ai blondinei, pentru  Impact.ro.