Stiri mondene

Andreea Bălan, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital

Andreea Bălan
Andreea Bălan a oferit pentru prima dată informații despre starea ei de sănătate, după ce marți a fost internată de urgență în spital.

Andreea Bălan a făcut primele declarații pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că marți seara a ajuns la spiatal cu dureri abdominale. Despre starea ei de sănătate s-a speculat că ar fi una foarte gravă și că artista ar fi avut nevoie urgentă de o operație. 

Andreea Bălan: Doctorii au descoperit un abces abdominal 

Cu toate că informațiile apărute în presă menționau despre o posibilă intervenție chirurgicală, Andreea Bălan a ținut să clarifice acest aspect. Artista a dezvăluit că a fost vorba de un abces pe care medicii au reușit să îl dreneze. 

Pentru prima dată de când se află în spital, Andreea Bălan a postat un selfie pe Insta-story. 

Andreea Bălan

„Neața dragilor, vreau să vă spun că sunt bine. M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a ajuns la spital luni seara și o sursă apropiată artistei a declarat pentru Viva.ro că va fi nevoie de o intervenție chirurgicală. 

 „Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat o sursă din apropierea vedetei pentru revista Viva.

Andreea Bălan a mai trecut printr-o cumpănă anul trecut când luna martie a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii fiicei sale.