Stiri

De ce nu este recomandat sa urmaresti Avatar 2 de pe telefon. Chiar regizorul celebrului film interzice asta

avatar
James Cameron, despre experiența Avatar 2  [Sursa foto: Financial Express ]
Regizorul Avatar 2 interzice fanilor să urmărească filmul de pe telefon.

Avatar 2 sau „Avatar: The Way of Water” este o continuare a filmului Avatar al lui James Cameron, apărut în 2009, care a înregistrat cele mai mari încasări din toate timpurile. Filmul continuă să domine box office-ul nord-american și face parte de acum din clubul exclusiv al filmelor care au depășit încasări de 2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Regizorul James Cameron le-a oferit recent un sfat important fanilor filmului.

El a mărturisit că cei care decid să-l vizioneze pe telefon ratează esențialul experienței filmului. 

Citește și: Regizorul James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar după succesul masiv al lui ”Avatar: The Way of Water”

De ce le recomandă James Cameron fanilor să nu vadă filmul Avatar 2 pe telefon?

James Cameron a vorbit despre experiența pe care o vor avea oamenii dacă vizionează recentul său film „Avatar: The Way of Water” pe un ecran de televizor sau pe un telefon, potrivit Hindustan Times.

avatar 2
James Cameron le-a oferit recent un sfat important fanilor filmului Avatar 2 [Sursa foto: 20TH CENTURY STUDIOS]

James este de părere experiența este ideală în cazul în care filmul este urmărit pe un ecran plat și de dimensiuni mari: „Dacă te uiți la Way of Water acasă la un televizor cu ecran plat destul de mare, cu un sistem de sunet decent și te așezi suficient de aproape și așa peste cameră, vei avea o experiență bună”.

Citește și: The Weeknd a lansat piesa "Nothing is Lost" pentru filmul "Avatar: The Way of Water"

El a adăugat că opțiunea de a viziona Avatar 2 pe telefon nu este o idee inspirată, deoarece toată magia filmului nu va putea fi observată la maximul de potențial: „Cred că atunci când începi să te uiți la ceva pe un telefon, cam ratezi ideea. A merge la un cinematograf înseamnă mai puțin dimensiunea ecranului și perfecțiunea sistemului de sunet”.

avatar 2
James Cameron a mărturisit că publicul a iubit personajul Lo’ak, motiv pentru care va juca un rol mai mare în următorul film [Sursa foto: Captura Video]

Avatarul 3 nu îl va mai avea pe Jake Sully ca narator  

Regizorul filmului, James Cameron, are deja planuri majore pregătite pentru Avatar 3. Următorul film al urma să apară la finalul anului 2024. În cadrul unui podcast, Cameron a mărturisit că publicul a iubit personajul Lo’ak, așa că intenționează să-i acorde un rol mai important în următorul film, mai exact, ca narator. Naratorul primelor două filme a fost Jake Sully, personaj interpretat de actorul Sam Worthington.

„Lo’ak a apărut într-adevăr ca un personaj cu care oamenii au fost alături. Așa că s-ar putea să găsesc modalități de... a, acum el este deja naratorul. Oh, dau de gol aici. Dar e în regulă. Cred că ar putea fi intrigant pentru oameni să se gândească la ceea ce urmează”, a declarat regizorul filmelor Avatar, care a apărut recent pe podcastul lui Edith Bowman.