Stiri mondene

Andreea Antonescu, primele detalii după ieșirea din Survivor România: „Sunt nevorbită de 48 de ore”

Andreea Antonescu, primele detalii după ieșirea din Survivor România
Andreea Antonescu a intrat în direct la Teo Show și a oferit primele declarații de când a plecat de pe insula Faimoșilor de la Survivor România.

Andreea Antonescu a intrat în platoul Teo Show prin intervenție cu Skipe și a oferit primele declarații de după eliminarea de la Survivor România. Concurenta a deschis un subiect des discutat de fanii emisiunii: lentilele de contact pe care le-a avut pe tot parcursul competiției. Artista a explicat că lentilele erau o necesitate, ele având dioptrii. 

Andreea Antonescu, primele detalii după ieșirea din Survivor România

„Sunt nevorbită de aproximativ 48 de ore și nu am avut voie să discut cu absolut nimeni. Eu am avut lentile de contact pentru că sunt lentile cu dioptrii și nuvedeam fără ele. Domnul Teo care a avut grijă de noi toți avea grijă ca eu când ies din apă să am lentilele la ochi”, a declarat Andreea. 

Ce spune Andreea Antonescu de eliminarea de la Survivor România  

Întrebată cum se simte după eliminare, dacă este supărată pentru voturile primite, Andreea a declarat că s-a bucurat din plin de experiența trăită în junglă și nu are niciun fel de resentiment. Fosta Faimoasă a declarat în nenumărate rânduri că știe că nu este o fire foarte sportivă, dar, pe de altă considera că Survivor nu este doar despre sport. 

Andreea Antonescu, primele detalii după ieșirea din Survivor România

„Cu un ochi râd, cu un ochi plâng. Abia aștept să ajung la Sienna, dar pe de altă parte mi-a plăcut mult această experiență. M-am simțit extrem de bine, m-am dus conștientă fiind că nu sunt o sportivă. Consider că Survivor este pentru oricine care dorește să participe, să treacă peste niște limite pentru că nu îmi place să cataloghez oamenii. Din păcate am avut și problemele de sănătate legate de rinichi, probleme pe care nu le-am mai avut de foarte mulți ani, dar uite că am trecut și peste ele”, a mai spus Andreea Antonescu.