Stiri mondene

Moment jenant pentru Harry Styles in momentul cand i se crapa pantalonii in fata lui Jennifer Aniston

harry styles
Harry Styles și-a rupt pantalonii în timpul concertului, iar în public se afla Jennifer Aniston  [Sursa foto: Captura Video]
Harry Styles, protagonistul unui moment jenant în timpul concertului. Totul s-a întâmplat sub privirile lui Jennifer Aniston!

Harry Styles a avut parte de un moment total neașteptat în timpul concertului. Pe 27 ianuarie, celebrul cântăreț a suferit o defecțiune a garderobei în timpul concertului său din Los Angeles, unde și-a rupt pantalonii chiar între picioare, în timp ce încerca să facă o mișcare de dans pe melodia „Music For A Sushi Restaurant”, din ultimul său album, potrivit Daily Mail.

Momentul jenant a avut loc în fața a mii de oameni, dar și a lui Jennifer Aniston, despre care Harry Styles a mărturisit în trecut că a avut o pasiune.

Harry și-a cerut scuze publicului, unde a fost prezentă și Jennifer Aniston. Cântărețul în vârstă de 28 de ani s-a adresat unui bărbat din mulțime și a glumit: „Domnule, sunteți bine? Îți promit că nu face parte din spectacol”.

Ulterior, Harry Styles a găsit rapid o soluție pentru a acoperi incidentul pantalonilor. El a luat un steag în culorile curcubeului și l-a legat în jurul taliei.

harry styles
Moment jenant pentru Harry Styles in momentul cand i se crapa pantalonii in timpul concertului [Sursa foto: Captura Video]

Harry Styles va cânta la premiile Grammy

Harry Styles va cânta la cea de-a 65-a ediție anuală a Premiilor Grammy, pe 5 februarie 2023. El se alătură unei liste impresionante de interpreți, care vor cânta în seara cea mare, printre care se numără Bad Bunny, Mary J. Blige, Brandi Carlile, Luke Combs, Steve Lacy, Lizzo, Kim Petras și Sam Smith.

Cântărețul termină turneul „Love on Tour” cu doar trei nopți înainte de premiile Grammy din Palm Springs, California, și o va relua cu mai puțin de trei săptămâni mai târziu, în Perth, Australia.

Citește și: Harry Styles și Kendall Jenner din nou împreună? Iată care este adevărul din spatele zvonurilor cum că cei doi ar forma un cuplu

Beyonce este în fruntea nominalizărilor la Grammy în 2023 cu nouă nominalizări. Kendrick Lamar este aproape cu opt, iar Adele și Carlile sunt la egalitate cu șapte. Patru concurenți intră în cursă cu șase nominalizări fiecare: Future, Harry Styles, Blige, DJ Khaled și Randy Merrill. Beyoncé, Adele, Styles, Lamar și Lizzo fiind cei cinci concurenți care au fost nominalizați fiecare în primele trei categorii de toate genurile, potrivit Variety.