Stiri mondene

Daniel Pavel a făcut marele anunț despre Ana Porgras. Se mai întoarce în competiția Survivor România?!

Ce spune Dan Pavel despre întoarcerea Anei Porgras în competiție
Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, a vorbit despre întoarcerea Anei Porgras în competiție. Mai este posibil așa ceva?

Plecarea Anei Porgras a stârnit un val de indignare în mediul online și s-a semnat chiar și o petiție pentru întoarcerea gimnastei în competiție. Însă așa cum bine știm cu toții, regulile jocului spun că odată ce un concurent a plecat din competiție, nu se mai poate întoarce.

„Nu. Și procentul este transformațional... și noi credem că procesul este transformațional. Eu am aut ocazia să vorbesc un pic cu Ana. Ana s-a regăsit și s-a găsit o spiritualitate pe care nu că o pierduse...”, a spus Dan Pavel în momentul în care a fost întrebat dacă se mai poate întoarce Ana. 

Asta a confirmat și Daniel Pavel, ieri, la Teo Show, când a spus că vor veni oameni noi, cu un vibe noi, însă: „nimeni nu o înlocuiește pe Ana”.

Ce spune Dan Pavel despre întoarcerea Anei Porgras în competiție

„Vin patru concurente noi. Evident că erau pregătite înainte de venirea Anei”, a mai spus Dan Pavel. 

Cum este atmosfera în echipa Faimoșilor după plecarea Anei Porgras

Daniel Pavel a mai vorbit și despre atmosfera care s-a creat în echipă după plecarea Anei Porgras. Prezentatorul emisiunii de la Kanal D spune că atmosfera este una bună pentru moment și că nu există certuri în tabăra echipei roșii.

Ce spune Dan Pavel despre întoarcerea Anei Porgras în competiție

„Am auzit numele ei în cască (n.red. numele Anei Porgras) ...este o atmosferă normală... oamenii sunt pregătiți pentru show. Nu se vede deocamdată niciun semn că ar veni o furtună, cel puțin la momentul ăsta. Dar Jador... lui Jador îi pare rău, s-a si văzut pe cameră la momentul ăla.. el e un tip foarte expresiv, nu ai nevoie de subtitrare să-l citești pe Jador, însă deocamdată la joc, ce am pregatit pentru voi in seara, e foarte hotarat să arate că este pregatit pe traseu și că este omul de suflet al echipei. Deocamdată nu arată nici el..”, a spus Daniel Pavel în cadrul emisiunii Teo Show.