Stiri mondene

Consiliu de urgență la Survivor România! Cătălin Moroșanu va pleca acasă!

 Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă!
Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă! [Sursa foto: Captură KANAL D]
Daniel Pavel i-a convocat pe Faimoși și pe Războinici la un consiliu de urgență după jocul de recompensă. Un concurent va fi eliminat din competiție.

UPDATE 23:39: Cătălin Moroșau este concurentul care părăsește competiția Survivor România. 

„S-au făcut analize, s-au făcut investigații și medicii au decis ca drumul lui la Survivor să se termine în această seară. Sănătatea joacă rolul cel mai important, iar noi aici vă dăm șansa, sunt accidentări și accidentări, iar unele dintre acestea pun probleme mai mari. Este vorba despre un coechipier care e de la început, un coechipier care a jucat un rol important, a jucat zi de zi cu foamea, un concurent care a reușit să reinventeze în fiecare zi.

Survivor România se oprește pentru CătăLin Moroșanu”, a declarat Dan Pavel. 

„De ce ți-e frică nu scapi. Am meniscul rupt, vreau să ajung în România pe picioarele mele. Asta este, fiecare om are un destin. Până la urmă contează sănătatea cel mai mult”, a spus și Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu, discurs emoționant înainte de plecarea din Survivor România

„Nu mi-am imaginat că pot gândi negativ față de colegii mei, nu m-am gândit că pot să-i urăsc. Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Atunci realizăm cât de egoiști suntem, uităm de familiile noastre, sunt multe lucruri, Dan. Toți de aici o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. În Survivor ne dăm măștile jos și când ne dăm măștile jos iese un lucru rău de fiecare dată.

În același timp, împreună am făcut lucruri extraordinare, am luptat împreună și a trăit cu sentimente extraordinare de bucurie”, a spus Cătălin Moroșanu.

După jocul de recompensă de joi seara, Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență pentru a anunța plecarea unui concurent din competiția Survivor România. Despre cine este vorba vom afla în ediția de joi, Survivor România. 

Noi conflicte în cele două tabere de la Survivor România înainte de jocul de recompensă 

Înainte de jocul de recompensă apar noi discuții în urma consiliului de eliminare care a fost duminica trecută. Faimoșii au tot vorbit de bisericuțe în echipa lor, așa că Faimosul Culiță Sterp spune că el nu are nevoie de nimeni pentru a putea rămâne în competiție. 

 Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă!
Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă! [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ăla e imbarligator și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta că să rămân", spune Culiță Sterp. 

Nici pe Insula Războinicilor lucururile nu sunt roz. Sorin este supărat că Albert a ieșit pentru a șasea oară consecutiv favoritul publicului, în vreme ce noile concurente se ceartă între ele pe tema curățeniei. 

Sorin: Avem un nou Jador în echipă. Eu mor de nervi când văd că e votată o persoană care nu merită.

Vera: Tu, nebuno, în loc să zici mersi că îți fac curat, că uite ce ai făcut acolo. Nu, deci o iau la bătaie. Dacă mai face așa o bat. Ea nu știu de ce a venit la Survivor.

 Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă!
Consiliu de urgență la Survivor România! Unul dintre concurenți va pleca acasă! [Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria: Pur și simplu voiam să stau un pic să mă relaxez.

De altfel, și în timpul jocului de recompensă apar conflicte, de această dată între cele două tabere. Sorin și Zanni se iau la ceartă după un conflict care ar fi avut loc, din câte se pare, între Sorin și Jador, Zanni fiind de părere că Sorin a început să copieze comportamentul artistului. 

Mai mult decât atât, Sebi îi acuză că ascund anumite conflicte, lăsând să se înțeleagă în consilii că totul este perfect în echipa lor.