Stiri mondene

Dana Nălbaru s-a reprofilat și a decis să intre în lumea antreprenoriatului. Afacerea inedită cu care fosta solistă de la Hi-Q a reușit să dea lovitura: ”Rezultatul este pe măsura muncii depuse”

Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, s-a lansat în afaceri
Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q
După retragerea din industria muzicală, Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q, s-a lansat în afaceri într-un domeniu care-i aduce o mulțime de satisfacții. Iată din ce câștigă bani acum.

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur formează o familie de aproximativ 18 ani de zile. Cuplul se află deseori în atenția publicului larg. Mulți români o cunosc pe Dana Nălbaru prin prisma carierei muzicale pe care și-a construit-o pe vremea când făcea parte din trupa Hi Q. Fosta solistă nu este numai o mamă dedicată și o soție iubitoare, ci și o antreprenoare cu drepturi depline. Soția lui Dragoș Bucur a demarat în 2021 lansarea unui concept mai puțin popular în România.

Este vorba despre dulciurile de lux, destinate cu precădere adulților, datorită conținutului de alcool rafinat, dar și al prețurilor piperate, care atestă calitatea. 

„Numele prăjiturilor este un acronim și reprezintă asocierea celor două prenume ale Danei Nălbaru. „Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele.

Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”,
spunea Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru s-a reprofilat și a decis să intre în lumea antreprenoriatului
Afacerea prosperă a Danei Nălbaru

Cum i-a venit ideea Danei Nălbariu pentru afacerea dulciurilor pentru adulți

Fosta solistă de la Hi-Q  este suținută în business-ul cu bomboane pentru adulți de către soțul ei, Dragoș Bucur.

Actorul a spus că soția sa a venit cu ideea unei afaceri cu bomboane rafinate, în timpul unei călătorii în Danemarca.

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

„În timpul unei vacanțe în Danemarca, Danei i-a venit ideea creării unei colecții deosebite de bomboane pentru oameni și locuri dragi, pentru că felul în care te simți într-un anumit loc se transformă în amintiri prețioase pentru fiecare dintre noi. Cred că o cutie deosebită de bomboane este un mod perfect de a-i spune unei persoane cât de importantă este pentru tine și în același timp îi amintește că nu o vei uita niciodată',  spunea Dragoș Bucur, în comunicatul de presă de la lansare.

Dana Nălbaru s-a reprofilat și a decis să intre în lumea antreprenoriatului
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Cât costă dulciurile de lux, comercializate de Dana Nălbaru

Deserturile de lux comercializate de familia Bucur-Nălbaru au prețuri care reflectă calitatea. O cutie de 90 de grame de bomboane fine din cofetăria Danei Nălbaru costă 29 de lei și poate ajunge până la 59 de lei, pentru o cutie de 200 de grame. Ursuleții cu prosecco și foiță de aur costă 49 de lei cutia de 85 de grame, potrivit prețurilor afișate în magazinul online.

Citește și: Denisa Tănase dezvăluie secretul succesului: „Ăla a fost momentul de renaștere”. Cum a ajuns cântăreața milionară în doar 3 ani?

„Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”,  mai spunea Dana Nălbaru, la vremea respectivă.

Dana Nălbaru s-a reprofilat și a decis să intre în lumea antreprenoriatului
Afacerea prosperă a Danei Nălbaru

Amintim că în 2003, Dana Nălbaru ieșit din trupa HI-Q, înființată în 1996, și în care a cunoscut un succes fulminant alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Soția lui Dragoș Bucur își dorea o carieră solo la acea vreme, iar băieții au înlocuit-o cu Nicoleta Drăgan. După șase ani de colaborare, în locul Nicoletei Drăgan a venit Anya (Ana Buxai), pentru o perioadă de doi ani.