Stiri mondene

Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj: "Am știut că nu este el jumătatea mea"

Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Călin Goia
Dana Nălbaru, despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Călin Goia
Dana Nălbaru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Despărțirea Danei Nălbaru de bărbatul pe care l-a iubit a șocat showbiz-ul autohton la acea vreme. La momentul la care s-au cunoscut, în 1998, activau împreună în industria muzicală românească și au fost extrem de apreciați de public. Mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, însă destinul a avut ale planuri cu cei doi. Artista a susținut că între ea și fostul ei iubit nu exista o comunicare prea bună, iar ea a știut mereu că el nu este jumătatea sa în dragoste. 

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o gramadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Intotdeauna e greu să o iei de la capăt”
, a scris Dana Nălbaru  pe blogul său.

Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Călin Goia
Dana Nălbaru

Motivul pentru care Dana Nălbaru și Călin Goia s-au despărțit

Presa tabloidă a lansat un zvon potrivit căruia Dana Nălbaru ar fi fost surprinsă în tandreţuri cu un coleg de trupă. Solistul trupei Voltaj nu a vorbit niciodată despre infidelitatea fostei sale partenere, ba mai mult a fost cât se poate de diplomat în momentul în care a dezvăluit oficial că s-a separat de artistă.

Dana Nălbaru, detalii neștiute despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Călin Goia
Dana Nălbaru

Citește și: Dana Nălbaru s-a reprofilat și a decis să intre în lumea antreprenoriatului. Afacerea inedită cu care fosta solistă de la Hi-Q a reușit să dea lovitura: ”Rezultatul este pe măsura muncii depuse”

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. – cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.