Stiri mondene

Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului. A luat lecții de la Selly și Dorian Popa

Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului
Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului [Sursa foto: Captură YouTube]
Dan Negru a luat lecții vlogging de la regii vizualizărilor de pe YouTube, Dorian Popa și Selly și promite să vină cu un conțunut atractiv în online.

Dan Negru, unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune, intră și în lumea online-ului! Mai bine spus, Dan Negru se va apuca de făcut vloguri cu nume sonore de la noi din țară, iar asta nu poate decât să-i bucure pe cei mai mulți dintre internauți. Însă pentru că vlogurile sale să fie perfecte a avut nevoie și de profesori pe măsură. Prezentatorul de televiziune i-a chemat la el acasă pe Selly și Dorian Popa pentru a-l iniția în lumea frumoasă a YouTube-ului.

L-au învățat cum să facă un intro pe platformă, cum să invite abonații să dea subscribe, însă s-au și amuzat pe seama pozelor și a numelui ales de Dan Negru pentru noa platformă socială. 

Selly, nume inedit pentru canalul de Youtube al lui Dan Negru: „Dănuț de la Timișoara” 

Având în vedere obiceiul de consum de pe YouTube, Selly s-a gândit că ar fi fost potrivit un nume mai aparte pentru vloggerul în devenire. 

Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului
Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului[Sursa foto: Captură YouTube]

Selly: Aici la numele canalului, Dan Negru ar merge, dar eu zic că un nume mai bun, având în vedere ce se consumă acum pe Youtube, ar fi „Dănuț de la Timișoara”.

Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului
Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului[Sursa foto: Captură YouTube]

Dan Negru: Hai, mă... cum ar fi...

Selly: Poza... trebuie să ți-o facem noi

Dorian Popa: Vrei să-ți facem o poză cu Cheluțu'?

Dan Negru: Așa de ușor se face un canal?

Selly: Important e cum îl crești după aia. Și copiii se fac ușor, dar nu toți ajung bine.

Dorian Popa: Dacă îți faci cu Cheluțu la poza de profil...

Dan Negru: Nu vrei să-l aduc și pe Google? (Google este câinele lui Dan Negru)

Dorian Popa: Nu pot să cred că îi facem poza de profil lui Dan. Este primul om care îl ține în brațe pe Cheluțu'.

Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului
Dan Negru a intrat în lumea YouTube-ului[Sursa foto: Captură YouTube]

Ajuns la partea în care trebuia să se descrie, Dan Negru a început să spune unele cuvinte care s-au spus de-a lungul anilor despre el în presă: „Țip, zgârcit..”, însă după mai multe încercări a găsit descrierea perfectă: „Tânăr la început de drum pe YouTube. Sper să reușesc. Visul meu e să am o carieră în televiziune. Aștept sfaturi și sugestii. Șterg orice hate și rog seriozitate”.

Primele reacții ale fanilor după ce Dan Negru și-a deschis canalul de YouTube

Fanii din mediul online au primit cu mare bucurie venirea lui Dan Negru pe YouTube, ba mai mult de atât, spun că este o mișcare pe care ar fi trebuit să o facă de multă vreme. 

„Il apreciez din suflet pe Dan Negru!!!! Un om inteligent!!! Cu drag citesc si ma uit la ceea ce posteaza! Youtube are nevoie de un asemenea om”, „Acesta era vlog-ul asteptat! Felicitari Domnul Dan! Felicitari si baietilor, Dorian si Selly pentru ajutorul acordat :)”, „ Nu știu câți romani fac 13 k în 4 zile de la înființarea canalului, asta înseamnă să fii Dan Negru! Felicitări titanule!”, au fost câteva dintre mesajele internauților.