Stiri

Scularea! | „Dan Negru trebuie să ceară să i se schimbe numele” - Cu ce ai înlocui cuvântul negru?!

Țibulcă și Orlando
Gafa făcută de arbitrul Sebastian Colțescu a stârnit extrem de multe păreri în online, dar și glume. Unii internați s-au întrebat cum ar trebui să-i spunem Mării Negre.

Scandalul pe care l-a generat Sebastian Colțescu este subiectul momentului în aceste zile, motiv pentru care, românii, hazlii cum îi știm, au început să facă glume în online. Unii au glumit pe seama numelui prezentatorului Dan Negru, dar și pe numele litoralului românesc: Marea Neagră.

Țibulcă și Orlando au lansat provocarea: „Cu ce ar trebui să înlocuim cuvântul negru”

„M-am gândit să facem o petiție pentru acest cuvânt „negru”. Cum să fie înlocuit: bila neagră să fie înlocuită cu o bilă maro închis sau gri. Numele localității „Negru Vodă” să fie înlocuit cu „Întuneacat Vodă”, expresia „negru de supărare” să fie înlocuită cu „african de supărare”, expresia „munca la negru” să fie înlocuită cu „munca la Cabral”, Dan Negru să ceară singur să-i fie schimbat numele. Nu uita că nu ai avut niciodată tv alb-negru, ci tv gri cu pureci. Barack Obama să se dea singur în judecată pentru că a folosit expresia în campania electorală „the first black president”. Ciocolata neagră să fie redenumită în `ciocolată cu cacao de culoare închisă`”, au spus cei doi matinali. 

De asemenea, unul dintre ascultătorii noștri a spus că arbitrul român ar fi putut spune în loc de negru „ăla care nu e alb”.