Stiri mondene

Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic în emisiunea lui Denise Rifai

Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic
Dan Negru a fost provocat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” să spună dacă este dependent de succes.

Dan Negru a fost invitat în emisiunea de la Kanal D „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost supus unui maraton de întrebări despre viața personală cât și despre cea provesională.

Una dintre întrebările la care Dan Negru a fost nevoit să răspundă a fost aceea dacă este dependent de succesul din televiziune. Uimitor sau nu, prezentatorul de televiziune cu o carieră de aproape trei decenii a spus că el nu se consideră a fi un om de succes, cu toate că din afară așa pare.

Motivul pentru care Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În loc să răspundă dacă este sau nu dependent de succesul lui, Dan Negru a preferat să-l sune pe Florin Piersic pentru a spune el ce înseamnă succesul. 

„Succesul în televiziune e ca bitcoinul. Astăzi e sus, mâine e jos. Noi suntem dependenți de niște oameni care se uită sau nu se uită la noi. Longevitatea succesului e o întâmplare. Asta cu ”regele audiențelor”, e o întâmplare. E o pură întâmplare. Dacă vrei longevitate și succes... sunt alții care au longevitate și succes”, a spus Dan Negru, în timp ce scotea telefonul și forma numărul marelui actor.

„Florin, mă întreba Denise de succes și am spus: ”stai că sun eu să vezi un om care știe ce e ăla succesul”, i-a spus Dan Negru lui Florin Piersic. 

„Nu știu dacă sunt eu acela. Succesul ți-l faci singur, dar depinzi de public”, a spus Florin Piersic, modest ca de obicei.