Stiri mondene

Damiano, solistul trupei Maneskin, acuzat că a consumat substanțe interzise la Eurovision 2021

Damiano, solistul trupei Maneskin, acuzat că a consumat substanțe interzise la Eurovision 2021
Damiano, solistul trupei Maneskin, acuzat că a consumat substanțe interzise la Eurovision 2021 [Sursa foto: Captură YouTube]
După ce a câștigat marea finală „Eurovizion 2021”, solistul trupei Maneskin a fost acuzat că a consumat substanțe interzise.

Scandal de proporții la Eurovision 2021! Damiano, solistul trupei italiene „Maneskin”, a fost acuzat că a consumat substanțe interzise. Înainte ca formația Maneskin să fie declarată câștigătoare, vocalistul Damiano David a fost surprins de camere aplecându-se cu capul spre masa din camera verde. Din primele informații, câștigătorul concursului din acest an se va supune unui test antidrog la întoarcerea în Italia. În cadrul unei conferințe de presă, Damiano a fost întrebat despre incidentul controversat care a avut loc sâmbătă la Rotterdam, imagini care au fost observate în direct.

Acesta a explicat că se aplecase pentru că colegul său spărsese un pahar.

Damiano, solistul trupei Maneskin, acuzat că a consumat substanțe interzise la Eurovision 2021
Damiano, solistul trupei Maneskin, acuzat că a consumat substanțe interzise la Eurovision 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

Thomas (chitaristul) a spart un pahar. Nu consum droguri. Vă rog să nu credeți astfel de speculații. Nu am luat cocaină. Vă rog, nu mai spuneți asta", a spus Damiano.

De asemenea, atât colegii de trupă, cât și de membrii delegației italiene, au negat acest lucru, spunând că în camera verde nu au existat droguri.

Iar în ceea ce privește gestul pe care l-a făcut solistul trupei Maneskin, acesta a încercat să ridice cioburile.

„Trupa, cei din management și șeful delegației italiene ne-au informat că în Camera Verde nu au fost droguri și au explicat că un pahar s-a spart la masa, vocalistul încercând să ridice cioburile. EBU poate confirma că un pahar spart a fost găsit la masa lor", se arată într-o declarație oficială a EBU.

Rockerii de la Måneskin sunt împotriva consumului de droguri
Rockerii de la Måneskin sunt împotriva consumului de droguri[Sursa foto: Instagram]

Rockerii de la Måneskin sunt împotriva consumului de droguri

Pentru a demonstra că zvonurile nu sunt adevărate, membrii formației Maneskin au declarat pe pagina lor de Instagram că sunt dispuși să fie testați. Mai mult, rockerii de la Måneskin au ținut să precizeze că sunt împotriva substanțelor interzise.