Stiri mondene

Mihai Trăistariu, reacție surprinzătoare după ce Italia a câștigat Eurovision 2021: „Mi-am jurat că...”

Mihai Trăistariu, reacție surprinzătoare după ce Italia a câștigat Eurovision 2021: „Mi-am jurat că...”
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Captură TV]
Mihai Trăistariu a avut o primă reacție după ce Italia, reprezentată de trupa Maneskin, a câștigat „Eurovision 2021”. Ce decizie a luat artistul?!

După o finală foarte strânsă în cea de-a 65-a ediție Eurovision Song Contest, câștigătoarea din acest an a fost Italia, reprezentantă de formația „Maneskin”. Trupa rock a făcut senzație pe scena de la Rotterdam. Cele mai multe voturi acordate italienilor au fost din partea publicului, care au ajuns imediat pe locul 1. După victoria Italiei la „Eurovision”, Mihai Trăistariu a avut o primă reacție. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a mărturisit că nu a fost foarte impresionat de „Maneskin”, trupa nefiind în topul 10 din puntul lui de vedere.

Deși nu este împotriva muzicii rock, acesta nu s-a regăsit în ritmurile italienilor. 

Italia, reprezentantă de trupa Maneskin, este marea câștigătoare a concursului Eurovision 2021
Italia, reprezentantă de trupa Maneskin, este marea câștigătoare a concursului Eurovision 2021

„Eu urmăresc Eurovision, evenimentul mi-a intrat în sânge de atâția ani de zile și intuiesc cumva cam cine ar merita. Eu am văzut că ei sunt în top, însă nu mă atrage nici genul muzical. Nu am ceva cu rock-ul, dimpotrivă, este un gen de calitate și Italia a scos o piesă de calitate.

Dar rock-eri sunt puțini în lumea asta și publicul i-a ridicat. Când a venit votarea publicul i-a ridicat direct în față că erau undeva departe în clasament, ceea ce denotă că rock-erii din lumea asta au coalizat.” 
a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu s-a hotărât! Artistul vrea să participe la Eurovision 2022

După ce s-a arătat surprins de prestația artiștilor italieni, Mihai Trăistariu a susținut că nu va renunța la visul lui de a câștiga marele concurs de muzică, motiv pentru care se va înscrie și

la Selecția Națională de anul viitor. În anul 2006, Mihai Trăistariu a participat la Eurovision, ca reprezentant al României, cu piesa „Tornero”. Artistul a reușit să se claseze pe locul patru.

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu a participat la Eurovision 2006[Sursa foto: Captură TV]

„Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca și în anul meu – 2006 – rockerii din toată lumea s-au coalizat și Italia a câștigat. Nu era în Top 10 la mine însă, am simțit că sunt artiști. Am simțit că ar putea câștiga. P. S.: Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision!  Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să câștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÂNT. Aștept piesa aia … cea mai tare! Un … Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!”,  a mai adăugat artistul.