Stiri

Cum si-a concediat Ronaldo cel mai bun agent din lumea fotbalului. Starul portughez i-a dat un ultimatum

ronaldo
Cum si-a concediat Ronaldo cel mai bun agent din lumea fotbalului  [Sursa foto: Captura Video, Instagram ]
Iată care ar fi adevăratul motiv al rupturii dintre Cristiano Ronaldo și agentul Jorge Mendes!

S-a aflat adevăratul motiv al despărțirii dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes, considerat cel mai bun agent din lumea fotbalului. Cei do au luat pe toată lumea prin surprindere după anunțul de la finalul anului trecut, cu privire la încheierea colaborării lor.

Citește și: Imaginea cu Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo care a spulberat indoielile cu privire la o posibila separare

Mendes a devenit pentru prima dată agentul lui Ronaldo când jucătorul era doar un adolescent, motiv pentru care separarea lor a venit ca un șoc pentru toată lumea. Fotbalistul internațional portughez Cristiano Ronaldo s-ar fi despărțit de agentul anterior, Jorge Mendes, după ce i-a dat un ultimatum pentru a-l aduce fie la Chelsea, fie la Bayern Munchen. Ruptura dintre cei doi a venit la scurt timp după ce starul portughez și-a reziliat contractul cu Manchester United.

Ronaldo
Cristiano Ronaldo a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes, imediat după transferul la Al-Nassr[Sursa foto: Instagram ]

Motivul pentru care Jorge Mendes nu mai este agentul lui Cristiano Ronaldo: „Ești nebun!” 

Despre Cristiano Ronaldo  și Jorge Mendes s-a vehiculat inițial că ar fi încheiat colaborarea din cauza faptului că relația lor s-a răcit. Conform ”El Mundo”, în vara anului trecut, pe vreme în care încă activa la Manchester United, Cristiano Ronaldo i-a dat un ultimatum agentului său.

„Du-mă la Chelsea sau la Bayern, altfel ne despărțim!”, i-a fi spus fotbalistul de 37 de ani agentului său. Jorge Mendes nu a fost de acord cu cererea lui Ronaldo, motiv pentru care i-a răspuns scurt și acid: „Ești nebun!”.

Acesta a fost momentul în care celebrul fotbalist a realizat că nu mai poate continua colaborarea cu agentul său. Cristiano Ronaldo a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes, imediat după transferul la Al-Nassr. Agentul actual al lui Ronaldo este Ricardo Regufe, un apropiat al lui Jorge Mendes.

Citește și: Louis Vuitton a publicat imagini din culisele reclamei virale cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat, de fapt, la filmările campaniei

Jorge Mendes a fost agentul lui Cristiano Ronaldo încă din anul 2003, de când portughezul se transfera de la Sporting Lisabona la Manchester United, pentru 19 milioane de euro. El i-a negociat transferurile la Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino și din nou la gruparea de pe Old Trafford.