Stiri

Cum sa transferi poze, video sau alte fișiere între produsele Apple: iPhone, Macbook sau iPad

Cum sa transferi poze, video sau alte fișiere între produsele Apple: iPhone, Macbook sau iPad
Fişierele video, audio sau pozele se pot transfera foarte uşor între produsele Apple.

 Fie că nu mai ai spaţiu în telefon şi vrei să muţi fişierele pe un alt dispozitiv sau pur si simplu vrei sa beneficiezi de anumite fişiere pe toate produsele tale Apple, aici îţi explicăm cum să transferi poze, video sau alte fişiere între iPhone, Macbook sau iPad.

Cum poţi transfera poze şi fişiere video sau audio între produsele Apple: iPhone, Macbook sau iPad

 Cea mai simplă metodă prin care poţi beneficia de fişierele tale pe toate dispozitivele Apple, fără să fii nevoit să le transferi, este prin utilizarea aplicaţiei Poze iCloud.

Acest program îţi păstrează toate pozele şi fişierele video sau audio în siguranţă, fără a fi nevoie să le imporţi de pe un dispozitiv iCloud pe altul. În aplicaţie, pozele tale vor fi mereu păstrate la calitatea şi rezoluţia originale, însă pentru fiecare dispozitiv în parte poţi economisi spaţiu cu versiuni optimizate pentru dispozitive. Editările fişierelor sunt mereu updatate pe toate dispozitivele, iar originalele le poţi descărca ori de câte ori ai nevoie. 

Cum sa transferi poze, video sau alte fișiere între produsele Apple: iPhone, Macbook sau iPad

 Pentru a importa poze pe Macbook de pe iPhone, iPad sau iPod poţi folosi şi aplicaţia Poze. În primul rând, trebuie conectezi dispozitivul la Mac cu un cablu USB. Apoi, deschide aplicaţie Poze, care ar trebui să afişeze un ecran de importare cu toate fişierele video sau foto de pe aparatul conectat. În cazul în care nu apare direct ecranul de importare, atunci fă clic pe numele dispozitivului din bara laterală Fotografii. Ar putea să ţi se solicite deblocarea şi în acest caz, foloseşte parola. De asemenea, ţi se poate cere şi "Autorizaţi acest computer", aşa că trebuie să apeşi "Autorizaţi pentru a continua". Apoi, alege fişierele video sau foto pe care vrei să le imporţi şi apasă pe butonul "Importaţi fotografiile selectate" sau pe "Importaţi toate fotografiile noi". Aşteaptă ca operaţiunea să se încheie, apoi deconectează dispozitivul şi gata, pozele dorite sunt în computerul tău!.