Stiri

Cum s-a transformat Nicolas Cage dintr-un actor de filme blockbuster într-unul care filmează doar pelicule de duzină

Cum s-a transformat Nicolae Cage dintr-un actor de filme blockbuster într-unul care filmează doar pelicule de duzină
[Sursa foto: Facebook ]
În ultimul timp, Nicolas Cage a trecut de la filme blockbuster, la producţii independente.

Nicolas Cage nu îşi mai doreşte să apară în filme blockbuster, pentru că simte că nu mai are libertatea necesară de a se exprima în faţa camerei. Actorul de 57 de ani îşi dedică timpul filmelor independente, unde pune mai mult suflet.

De la blockbuster, la filme de duzină. Cum s-a transformat Nicolas Cage 

Nicolas Cage are tot ce şi-ar putea dori un actor: un premiu Oscar, un Glob de Aur, dar şi propria stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame.

Actorul în vârstă de 57 de ani a jucat în nu mai puţin de 106 filme în întreaga carieră şi este unul dintre cei mai apreciaţi şi experimentaţi actori de la Hollywood. Doar că Nicolas Cage nu vrea să mai audă de Hollywood şi a recunoscut şi el acest lucru.

Cum s-a transformat Nicolae Cage dintr-un actor de filme blockbuster într-unul care filmează doar pelicule de duzină

În ultimii ani, Cage a jucat în filme de duzină, independente şi cu bugete foarte mici. "Simt că am intrat în sălbăticia mea şi că am părăsit acel oraş mic, care este Hollywood. Nu ştiu dacă vreau să mă întorc. Nu ştiu dacă vreau să mă întorc şi să fac un alt film Disney. Ar fi terifiant. E un climat total diferit, unde există multă frică", a declarat Cage.

Cum s-a transformat Nicolae Cage dintr-un actor de filme blockbuster într-unul care filmează doar pelicule de duzină

Nicolas Cage nu a mai apărut în filmele care au dat adevărate lovituri de box office şi nu regretă acest lucru. Se simte liber când lucrează la filme cu bugete mici, unde restricţiile sunt foarte mici, iar libertatea de exprimare este foarte mare. "Când am lucrat la filmele lui Jerry Bruckheimer, era un joc cu foarte multă presiune. Au fost multe momente amuzante, dar de asemenea au fost faze de genul < Am scris replica aceasta, trebuie să o spui în felul acesta> Pun camera pe tine, te fotografiază, apoi îţi ordonă să spui cum trebuie replica. În filmele independente, ai mai multă libertate să experimentezi. Este maai puţin presiune şi mai mult oxigen în cameră", a declarat Nicolas Cage.