Stiri mondene

Actorul Nicolas Cage, prima apariție cu cea de cincea soție, Riko Shibata, pe covorul roșu

Actorul Nicolas Cage, prima apariție cu cea de cincea soție, Riko Shibata, pe covorul roșu
Nicolas Cage și cea de-a cincea lui soție, Riko Shibata, au avut prima apariție pe covorul roșu la premiera peliculei ”Pig”, eveniment care a avut loc în Los Angeles.

Nicolas Cage, în vârstă de 57 de ani, și cea de-a cincea lui soție, Riko Shibata, în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit în februarie 2021 în Las Vegas. După ce au semnat toate actele, fericitul cuplu a avut parte de o petrecere intimă, la care a fost și una dintre fostele soții ale lui Nicolas Cage, Alice Kim, cu care a rămas în relații foarte bune, și fiul acestora, Kal. Anunțul că Nicolas Cage s-a căsătorit a fost confirmat chiar de actor. 

„Ea a plecat din New York și s-a întors la Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada și nu o mai văzusem de șase luni. Suntem foarte fericiți împreună și suntem încântați să ne petrecem timpul împreună, așa că în cele din urmă i-am spus: „Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine.” Și ne-am logodit pe FaceTime.”  

La cinci luni de când s-au căsătorit, Nicolas Cage și soția lui, Riko Shibata, au apărut pentru prima dată împreună la premiera celui mai recent film în care apare actorul. În timp ce pășeau pe covorul roșu, cei doi s-au ținut de mână.

Actorul Nicolas Cage, prima apariție cu cea de cincea soție, Riko Shibata, pe covorul roșu

Conform reprezentantului lui Nicolas Cage, el și Riko Shibata s-au cunoscut în urmă cu un an în Shiga, Japonia. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna februarie a anului trecut în New Orleans.

Nicolas Cage, la a cincea căsătorie

Nicolas Cage a fost căsătorit cu actrița americană, Patricia Arquette, din 1995 și până în 2001. Apoi, actorul s-a însurat cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. S-au căsătorit pe 10 august 2002, dar s-au despărțit. Cea de-a treia soție lui Nicolas Cage a fost actrița Alice Kim, de asemenea, cu rădăcini coreene.  Cei doi s-au căsătorit în iulie 2004, iar Alice Kim a dat naștere fiului lor, Kal-El. Ulterior, cuplul s-a separat în ianuarie 2016, dar au rămas în relații foarte bune. În martie 2019, Nicolas Cage s-a căsătorit cu Erika Koike, însă a cerut anularea căsătoriei după patru zile de la nuntă.