Stiri mondene

Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă: ”Cel mai special sentiment”

Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă
Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan le-a povestit fanilor din mediul online cum s-a simțit când a îmbrăcat rochia de mireasă, dar și despre viața după căsătorie. Ce dezvăluiri a făcut soția lui Edward Sanda!

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au devenit soț și soție sâmbătă, 14 august 2021! Fiica lui Pavel Stratan și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, motiv pentru care tânăra artistă a îmbrăcat rochia de mireasă şi a trăit, pe viu, cel mai frumos vis al ei. În urmă cu câteva ore, soția lui Edward Sanda a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Un fan a vrut să știe cum s-a simțit vedeta când a îmbrăcat rochia de mireasă. Ulterior, a venit și răspunsul Cleopatrei Stratan, aceasta a susținut că a fost cel mai frumos moment din viața sa.

”Cel mai special sentiment de până acum”, a scris Cleopatra Stratan la InstaStory.

Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă: ”Cel mai special sentiment de până acum”
Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan a atras toate privirile la nuntă pentru că a decis să poarte o rochie extrem de elegantă și simplă.

De asemenea, soția lui Edward Sanda le-a mărturisit fanilor că și-a dorit să fie o mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie.

”Mi-am dorit să fiu o mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie, încălțată în cei mai gingași pantofi, putând cele mai fine bijuterii, coafată în cel mai simplu mod, alături de cel mai iubit om din viața mea”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra Stratan, despre viața după căsătorie

La doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat și religios. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim. În continuare, frumoasa artistă le-a dezvăluit internauților cum este viața după căsătorie. Conform spuselor sale, viața vedetei este la fel de frumoasă și se bucură de fiecare moment petrecut alături de partenerul său de viață.

E la fel de frumoasă, așa cum era și înaintea căsătoriei”, a fost răspunsul artistei.