Stiri mondene

Culiță Sterp, Ana Porgras și Zannidache Edmond, alți trei faimoși care au răspuns „Da” provocării Survivor

Culiță Sterp, Ana Porgras și Zannidache Edmond, alți trei faimoși care au răspuns „Da” provocării Survivor
Culiță Sterp, Ana Porgras și Zannidache Edmond sunt alți trei faimoși pe lângă cei anunțați, care vor pleca în Republica Dominicană.

Reality show-ul „Survivor România” ne surprinde cu concurenți din toate domeniile. Dacă până acum s-au anunțat artistul din industria muzicii ușoare (Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Amna), iată că avem și artiști de muzică de petrecere. Mai mult, din echipa Faimoșilor va face parte și gimnasta Ana Porgras, dar și Zanni de la „Golden Boy Society”.

Culiță Sterp, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021

Artistul în vârstă de 28 de ani care a fost mai mereu în topul preferințelor românilor, pe Youtube, spune că nu îi este teamă de jungla din Dominicană. Fratele lui, Iancu, ne-a demonstrat deja asta anul trecut, însă în echipa Războinicilor. Suntem tare curioși să aflăm cum seva descurca Culiță în ehipa Faimoșilor.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culiță Sterp.

Gimnasta Ana Porgras, concurentă în echipa Faimoșilor

Ana Porgras este gimnasta care are zeci de medalii de palmares, inclusiv o medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010. S-a restras din viața sportivă la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări. Însă spune că este pe deplin pregătită să lupte în jungla din Dominicană.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

Zanni, de la Chefi la Cuțite, la Survivor România

Zannidache Edmond, alintat de prieteni și de fani „Zanni” este membru al „Golden Boy Society”. Zanni are poveste de viață extre m de emoționantă despre care a vorbit și la Chefi la Cuțite.

„Mi-am dorit experiență <Survivor România>, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost <Survivor>, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de <Survivor>. N-am mâncat mult la viață mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a subliniat Zanni.