Stiri

Cum îţi faci cont pe Spotify sau Apple Music și câte luni gratuit primești de la fiecare

Cum îţi faci cont pe Spotify sau Apple Music și câte luni gratuit primești de la fiecare
Spotify şi Apple Music sunt printre cele mai populare platforme pentru muzică. Iată cum îţi poţi face cont şi de câte luni gratuite vei beneficia!

 În România, primele patru poziţii în topul cel mai folosite aplicaţii pentru muzică sunt Youtube, Spotify, Soundcloud şi Apple Music. În acest articol vom vorbi despre conturile şi abonamentele oferite de Spotify şi Apple Music şi de ofertele lor, care includ luni de abonament gratuite.

Cum îţi faci cont pe Spotify şi câte luni gratuite de abonament primeşti

 Spotify a cunoscut o creştere spectaculoasă în ultimii ani, iar acum ocupă locul al treilea în topul platformelor de streaming.

Aplicaţia pentru muzică are 144 de milioane de abonaţi în toată lumea şi este foarte populară şi în România. Pe Spotify îţi poţi face şi cont gratuit, dar este foarte enervant pentru multe persoane să nu aibă acces la nişte opţiuni de bază, precum redarea oricărei melodii sau skip nelimitat.

 Un abonament premium la Spotify costă în România 4,99 de euro şi beneficiezi de trei luni în care nu vei plăti abonamentul.

Cu un cont premium, scapi de reclame, poţi da skip pieselor de câte ori vrei, selectezi orice melodie vrei şi ai şi oportuniatatea de a-ţi descărca muzica preferată, pe care o poţi asculta offline.

Cum îţi faci cont pe Spotify sau Apple Music și câte luni gratuit primești de la fiecare

  Spotify are şi alte două tipuri de abonament. Cel Duo costă 6,49 euro şi poate fi folosit de un cuplu care locuieşte împreună. Cele două conturi, pe lângă faptul că au aceleaşi beneficii ca şi contul premium, sunt şi conectate între ele, astfel că puteţi crea un playlist pentru doi, actualizat în mod regulat cu muzica îndrăgită de amândoi. 

 Pentru 7,99 euro, puteţi opta pentru un abonament pentru întreaga familie, pentru care se pot crea până la şase conturi. Îţi poţi crea un Mix Family, un playlist la care să aibă acces toată familia, iar dacă vrei să îţi protejezi copiii, le poţi bloca accesul la muzica ce are un conţinut explicit.

Cum îţi faci cont pe Apple Music şi câte luni gratuite de abonament primeşti

 Apple Music este al doilea gigant de pe piaţa platformelor pentru muzică. Aplicaţia de streaming are 68 de milioane de abonaţi în toată lumea, care beneficiază de o arhivă cu 75 de milioane de melodii. 

Cum îţi faci cont pe Spotify sau Apple Music și câte luni gratuit primești de la fiecare

 Şi Apple Music oferă trei luni gratuite de abonament la crearea unui nou cont, însă preţul abonamentului este de 9,99 euro pe lună, după expirarea perioadei gratuite. La fel ca Spotify, Apple Music îţi oferă posibilitatea de a-ţi descărca muzica preferată, iar online, te poţi conecta de pe orice device.