Stiri

Drake, primul artist care a depășit 50 de miliarde de streamuri pe Spotify

Drake, primul artist care a depășit 50 de miliarde de streamuri pe Spotify
Site-ul Chart Data a anunțat recent că Drake a depășit 50 de miliarde de stream-uri (inclusiv pe piese în colaborare cu alt muzician) pe Spotify.

Drake este unul dintre cei mai populari rapperi și a reușit să acumuleze doar cu o singură piesă, „God's Plan”, 1,67 miliarde de stream-uri.

Citeste si: TOP 5 cei mai ascultati artiști și artiste din lume pe Spotify în 2020

Constatarea aceasta este susținută și de ChartMasters care spune că Drake a acumuluat 35,72 miliarde de stream-uri pentru melodiile proprii și 14,30 miliarde de stream-uri pentru colaborări sau piese în care a apărut ca invitat special, ducând în total la puțin peste 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify. 

Drake și-a amânat lansarea celui de-al șaselea album din motive medicale 

Fanii care așteaptă cu sufletul la gură lansarea celui de-al șaselea album de studio al lui Drake vor trebui să aștepte puțin mai mult. Rapperul a anunțat pe Instagram Stories, miercuri (20 ianuarie), că „Certified Lover Boy” nu va sosi în ianuarie, așa cum a fost anunțat anterior. 

„Plănuiam să-mi lansez albumul luna aceasta, dar între operație și reabilitare, energia mea a fost dedicată recuperării”, a scris el. „Sunt binecuvântat că mă întorc pe picioare și mă simt minunat și concentrat pe album, dar CLB nu va cădea în ianuarie”.

Drake și-a asigurat fanii că albumul se va lansa cu siguranță anul acesta, chiar dacă se va mai lăsa așteptat puțin.

Drake
Drake[Sursa foto: Facebook]

Deși rapperul nu a împărtășit niciun detaliu despre operația sa, în octombrie, el a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu piciorul bandajat. Fotografia a alimentat zvonurile conform cărora aartistul ar fi suferit o leziune la genunchi.