Stiri mondene

Cum fac ore online copiii Ancăi Serea? Adi Sînă a dat din casă la „Invitatul de 12”

Cum fac ore online copiii Ancăi Serea? Adi Sînă a dat din casă la „Invitatul de 12”
Este bine-cunoscut faptul că Adi Sînă și Anca Serea au casa plină de copii, iar școala online a fost nu a făcut decât să le îngreuneze situația pe alocuri.

Invitat al lui Cosmin Cernat la „Invitatul de 12”, Adi Sînă a fost întrebat, printre altele, cum se descurcă  copii lui cu școala online. Întrebarea vine după ce în contextul pandemic orele de curs s-au mutat în online, ceea ce le-a creat mici dificultăți Ancăi Serea și lui Adi Sînă pentru că, așa cum bine știm cu toții, cei doi soți au casa plină de copii. 

Cum fac ore online copiii Ancăi Serea
Cum fac ore online copiii Ancăi Serea[Sursa foto: Arhiva ]

„Avem șase copii, cel mai mare are 18 ani împliniți. Dreptul de semnătură îl are. Cea mai mică, Lea, are un an și câteva luni și între un an și 18 îi găsim pe ceilalți: 12, 9, 7 și 4”, a declarat Adi Sînă când a fost întrebat de copii săi. 

Adi Sînă, despre viața cu mulți copii: „Viața cu șase copii e plină cu de toate”

Adi Sînă spune că este mulțumit de școala în regim online pe care o fac copiii, însă cel mai greu le-a fost să le pună la dispoziție fiecăruia în parte cele necesare. 

Cum fac ore online copiii Ancăi Serea
Cum fac ore online copiii Ancăi Serea[Sursa foto: Arhiva ]

„Sincer, condițiile de live și de școală online, sunt foarte ok din toate punctele de vedere și noi nu prea mai avem ce să facem, doar dacă e o problemă tehnică.

Dimineață a avut o problemă cu mouse-ul, i-am schimbat mouse-ul, e destul de ok. Mai ajutăm copiii la teme seara, mai facem temele împreună. În rest, decurge totul ok. Ce a fost mai dificil pentru noi a fost să le punem la dispoziție computere și laptopuri pentru a se conecta că sunt mulți. Și atunci, uite se mai strică un mouse, nu-l ai”, a declarat Adi Sînă la Invitatul de 12, care a dezvăluit că micuții au mai făcut și unele mofturi în această perioadă: „Și după aia mai intervine chestia cealaltă: „Noah de ce are tableta aceea și eu o am pe cealaltă? O vreau și eu la fel”. Se întâmplă fenomenul ăsta.

Cum fac ore online copiii Ancăi Serea
Cum fac ore online copiii Ancăi Serea[Sursa foto: Facebook]

Reușim să ne organizăm. Chiar suntem foarte norocoși că reușim să punem lucrurile importante pentru copii. Reușim să facem și activități extra școală, muzică, sport și așa mai departe. Eu cred că ne facem bine datoria de părinți. Viața cu șase copii e foarte plină, scumpă, interesantă, e cu de toate”, a mai mărturisit Adi Sînă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radio Impuls România (@radioimpulsromania)