Stiri mondene

Adi Sînă, dezvăluiri impresionante la „Invitatul de 12”. Motivul pentru care pandemia l-a îndepărtat de muzică

Adi Sînă - „Invitatul de 12”
Adi Sînă a fost „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat de duminică, 17 ianuarie, și a făcut dezvăluiri uluitoare despre efectele pandemiei asupra sa.

Invitat în cadrul emisiunii lui Cosmin Cernat, Adrian Sînă, fondatorul trupei Akent, a vorbit fără menajamente despre perioada pandemică. Pe lângă faptul că a rămas fără concerte din cauza coronavirusului, Adi Sînă mai spune că a rămas și fără inspirație. 

Artistul se laudă cu un palmares important de piese compuse pentru diverși artiști autohtoni, însă nu se mai poate lăuda cu aceleași performanțe în ultima perioadă. 

Adi Sînă - „Invitatul de 12”

„E clar că e o perioadă foarte dificilă pentru noi toți și încercă să ne găsim locul și încercăm să facem lucruri pe care nu le-am făcut înainte. Mă ocup de copii, avem școală online în fiecare zi, Zoom, Skype, Teams și așa mai departe. Când 20 de ani mininm faci același lucru în fiecare săptămână, în fiecare an, îmi lipsește energia aia pe care mi-o luam din partea fanilor. Mi-aș dori să ne întoarcem la ce a fost, la ce am avut. Probabil că ne va fi greu. Eu stăteam foarte mult în studio, compuneam foarte mult, nici asta nu-mi mai vine să fac. Cumva pandemia asta m-a îndepărtat de zona asta”, a spus Adi Sînă la Invitatul de 12, emisiune prezentată de Cosmin Cernat. 

Motivul pentru care Adi Sînă nu a mai compus în ultima perioadă. Ce îi lipsește?

Cu toate că se poate folosi de tehnologie pentru a putea face muzică și pentru a o putea promova, artistul spune că are nevoie de acel vibe pe care îl poate obține doar din contactul cu oamenii. 

Adi Sînă - „Invitatul de 12”

„Mă gândesc că sunt vinovat că nu mă ocup mai mult și de partea de compoziție. Îți trebuie o stare, un vibe, pe care îl iei din călătorii, din concertele tale. L-am pierdut un pic, trebuie să recunosc. Simt așa că pedalez în gol și timpul trece pe lângă mine și mă concentrez mult prea mult pe un subiect care a fost anulat: muzica.

Există online, există toate platformele unde poți să-ți expui muzica, dar dacă nu ai contactul direct cu audiența ta...”, a mai declarat Adi Sînă.