Stiri mondene

Cum au reacționat băieții Adelei Popescu când și-au văzut frățiorul nou-născut?! Reacția savuroasă a lui Andrei

Cum au reacționat băieții Adelei Popescu când și-au văzut frățiorul nou-născut?! Reacția savuroasă a lui Andrei
Adela Popescu a povestit în cadrul unei emisiuni cum au reacţionat Andrei şi Alexandru când au făcut cunoştinţă cu frăţiorul nou-născut.

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Vedeta de televiziune și actrița a dat marea vestea pe rețelele de socializare, dar a vorbit despre frumosul moment din viața sa și în cadrul unei emisiuni. Adela Popescu a povestit despre momentul nașterii sale și despre fericirea de după, a dezvăluit că a ales numele copilului, dar nu a spus concret care este, însă a vorbit și despre momentul în care Andrei și Alexandru l-au cunoscut pe cel mic. Dacă Alexandru a fost încântat și chiar curios să-l vadă pe noul membru al familiei, nu s-a putut spune la fel și despre cel mic. Andrei nu a fost deloc încântat de bebeluș. 

Cum au reacționat băieții Adelei Popescu când și-au văzut frățiorul nou-născut?! Reacția savuroasă a lui Andrei

„Frățiorii l-au văzut pe FaceTime, Alexandru a fost super drăguț, super curios, m-a pus să-l arăt, să-l filmez. Lui Andrei îi zic: `Iubitul lui mama, uite bebelușul, o să ai grijă de el?` - `Nu!` Și făcea: `bebe nu!`. Cumva mi-a zis: dacă se apropie de mine îl bat, asta mi-a zis (râde)”, a povestit Adela Popescu. 

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor? „E tot românesc”

Adela Popescu a devenit duminică dimineața mamă pentru a treia oară. Actrița și prezentatorea de televiziune a dat marea veste pe Instagram, motiv de mare bucurie pentru ea, familia ei, dar și pentru fanii din mediul online care o urmăresc cu atenție. 

Invitată prin Skype în cadrul unei emisiuni, Adela Popescu era la fel de plină de viață cum o știm și cu glumele „la purtător”. Vedeta a glumit că pe perioada sarcinii, soțul ei, Radu Vâlcan, a fost mult mai emoționat decât ea și în momentul în care ea a născut, a fost o ușurare și pentru el, nu doar pentru ea. 

„Radu e fericit, o dată pentru că mai are un băiețel, și o dată pentru că a scăpat de niște emoții groaznice. El e un băiat foarte emotiv și nu face față emoțiilor și nu de puține ori în acel drum a trebuit să fiu eu cea care spune „stai liniștit, totul o să fie bine”. Deci el acum se simte eliberat că a scăpat de perioada asta grea. El și-a dorit fetița. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Când mă uit la ei, la când îi ating, văd bucățele de dragoste, dar el avea nebunia asta să aibă fetiță. Asta e formula pe care o vreau, când am avut doi băieți, nu am simțit că asta e formula completă. Eram bine, eram fericiți, dar știam că lipsește ceva, iar acum știu ce lipsea. S-a închis cercul, e o chestie de feeling”, a spus Adela Popescu.  

Vezi continuarea aici