Stiri mondene

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor? „E tot românesc”

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor? „E tot românesc”
Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți de băiețel pentru a treia oară. Fericita mămică a făcut noi declarații despre nașterea celui de-al treilea copil

Adela Popescu a devenit duminică dimineața mamă pentru a treia oară. Actrița și prezentatorea de televiziune a dat marea veste pe Instagram, motiv de mare bucurie pentru ea, familia ei, dar și pentru fanii din mediul online care o urmăresc cu atenție. 

Invitată prin Skype în cadrul unei emisiuni, Adela Popescu era la fel de plină de viață cum o știm și cu glumele „la purtător”. Vedeta a glumit că pe perioada sarcinii, soțul ei, Radu Vâlcan, a fost mult mai emoționat decât ea și în momentul în care ea a născut, a fost o ușurare și pentru el, nu doar pentru ea. 

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor? „E tot românesc”

„Radu e fericit, o dată pentru că mai are un băiețel, și o dată pentru că a scăpat de niște emoții groaznice. El e un băiat foarte emotiv și nu face față emoțiilor și nu de puține ori în acel drum a trebuit să fiu eu cea care spune „stai liniștit, totul o să fie bine”. Deci el acum se simte eliberat că a scăpat de perioada asta grea. El și-a dorit fetița. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Când mă uit la ei, la când îi ating, văd bucățele de dragoste, dar el avea nebunia asta să aibă fetiță. Asta e formula pe care o vreau, când am avut doi băieți, nu am simțit că asta e formula completă. Eram bine, eram fericiți, dar știam că lipsește ceva, iar acum știu ce lipsea. S-a închis cercul, e o chestie de feeling”, a spus Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele celui de-al treilea copil

Așa cum este și normal, toată lumea se întreabă acum, care este numele ales pentru cel de-al treilea băiețel al familiei. Astfel, Adela Popescu a vorbit și despre asta și a declarat că a ales un nume la fel de simplu. Ba mai mult, la alegerea numelui a luat parte și fiul cel mare, Alexandru. 

Ce nume au ales Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru fiul lor? „E tot românesc”

„I-am hotărât numele, cred. O să-l cumunicăm săptămâna următoare când suntem 100% convinși. Am mai avut un singur pas de trecut: nu-i plăcea lui Alexandru. Și am încercat să o luăm cu prescurtări, cu alungiri, ca să pară că l-a spus el, chiar dacă era tot numele ăla. E tot cu „A” și e tot românesc, la fel de simplu ca celelalte două. Din aceeași familie de nume”, a declarat Adela Popescu.